Може ли мнения за този креатин ?

17.02.12
20:34

Здравейте, искам мнения относно този креатин Creatine Powder. Предимно за какво помага за растежа на мускула или за покачване на тегло. Как трябва да се използва и какви са ви впечатленията от този креатин, ако сте я ползвали и ако може да ми предложите някакви продукти, които ще ми спомагат с растежа на мускула без метан(dianabol) бях решил да купя обаче после излизат пъпки и е вредно за черния дроб. Казвам за информация тежа 70кг. висок съм около 1,85см ръката ми е 34см. =.=

17.02.12
21:11

Още не си влязъл в залата, а вече мислиш за добавки и стероиди ...

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 17.02.12 21:19.

17.02.12
21:13

А от къде знаеш, че не съм влязъл в залата ? Преди ръката ми беше 30 и за 2 месец и половина стана 34см недей ми бръмча без да знаеш !

HE

17.02.12
21:19

Ах цели 34 см. /тук почти припаднах от умиление/, а го казваш все едно е 50, че се пробваш и тон да държиш.
Я малко по-спокойно, не си най-здравия тук, но за сметка на това се бориш за титлата най-ограничен!

Creatine Powder е креатин на прах! Няма марка, няма нищо. Ясен ти е колкото термоядрен синтез.
Вместо да ръсиш мъдрости и да се надуваш, като пришка е хубаво да прочетеш нещо по въпроса за креатина:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218

Изказванията ти за стероидите са по-тъпи и от тези за креатин-а. Като ти прочетох поста направих асоциация за маймуна с ръчна граната!

17.02.12
21:21

Ееее, нищо друго не мога да направя, освен смирено да наведа глава пред завидния ти стаж в залата !

17.02.12
21:27

Не можах да се сдържа .... видиш ли за два месеца от 30 ръката ти е станала 34 и имаш стаж два месеца и т.н. и т.н. ..... тука има хора с по 40-45-50 ръце и с години стаж дори и повече никой не е тръгнал да подчертава ... Относно темата - да оставим всичко на страна , че храната ти е зле и всичко останало : какво очакваш от креатина ? най-много да се порадваш на няколко кг задържана вода с които ще се простиш след спирането му и след това какво?

П.с. четете бе хора ... образовайте се , нещата не стават от днес за утре и то ей така ...

Мнението беше редактирано от Dominic на 17.02.12 21:29.

17.02.12
21:59

Много ми е интересно, защо когато някой пусне тема  започва да пише колко му е ръката ( за начинаещите говоря като мен ;) ) Много се дразня когато някой чуе че ходя на фитнес ме пита винаги колко ми е ръката и колко дигам от лежанка ?!?!?! Това не е най-важното....

18.02.12
01:10

34 ръка? Спирай вече моля те, става грозно.

Мнението беше редактирано от Георги на 18.02.12 01:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1