Въпрос относно Big Bang

АГ

17.02.12
01:12

понеже разбрах,че в продукта има и л-карнитин ,та въпроса ми е при приема му, има ли възможност да се качат много мазнини ,или всичко си зависи от диетата,а не от Азотния буустер?

17.02.12
08:25

Искрено те съветвам да седнеш и да започнеш да четеш усилено из темите и статиите, защото това ти е втората тема за много кратък период от време, която отива в топ 10 на абсолютните глупости. Нали щеше да си на зеленчукова диета цял месец, какви са тия азотни бустери сега. А що се отнася до въпроса ти за Л-Карнитина в Биг Банг ще ти отговоря, че от него е доста по вероятно да свалиш мазнини отколкото да качиш. Успех.
http://www.bb-team.org/articles/882_karnitin-l-karnitin

Мнението беше редактирано от Георги на 17.02.12 08:36.

17.02.12
10:58

По добре си вземи хот блъъд много по добър е и е по евтин

17.02.12
12:07

Какъв Хот блъд бе клега ? Виж ,че автора се притеснява дали ще качи мазнотии от Лкарнитина... Мислиш ли ,че си има някаква представа какво е това карнитин или азотен бустър...Ей тва не са шега продукти. Трябва малко информация да знаете за тях за да ги пиете...

17.02.12
12:11

Хванах се за главата ... Незнанието до какви глупости води... Наистина седни и започни да четеш сериозно и да се учиш , иначе нищо няма да стане.

АГ

17.02.12
13:09

нямах предвид дали ще кача от л-карнитина много добре знам ,че от него се свалят мазнини.В биг бенга има много креатин от там ми идва въпроса дали ще се качат излишни кг

Ами задавай въпросите ясно, бре... :)
Как прецени, че Big Bang съдържа много креатин?

Резултатите зависят до голяма степен от храненето, а не от тренировъчните стимуланти.

АГ

17.02.12
16:04

миналото лято го бях комбинирал с миофюжан на гаспари и качих доста мускулна маса .но освен това и доста мазнина,та затова.Но този път смятам със ‘‘Pure Whey’’ na PURE да направя комбинацията и да си взема един л-карнитин

17.02.12
17:03

казано от Александър Генчев на 17.02.12, 16:04:

миналото лято го бях комбинирал с миофюжан на гаспари и качих доста мускулна маса .но освен това и доста мазнина,та затова.Но този път смятам със ‘‘Pure Whey’’ na PURE да направя комбинацията и да си взема един л-карнитин

Ако си качил твърде много мазнини търси проблема в храненето си, недей да го отдаваш на хранителните добавки, защото 100% проблема е там.

17.02.12
17:27

аз от този BIG BANG се разтрепервам цялата...(giggle)

HE

17.02.12
18:39

казано от Александър Генчев на 17.02.12, 16:04:

Уоу впечатлен съм. Да взема и аз да направя тази комбинация, пък ега кача “доста мускулна маса”. Направо след третия път, настоящия мистър Олимпия да дава титлата и да си върви разплакан в къщи.
Чудно колко е “доста мускулна маса” от близо 3 кг. общо и на двата продукта, като единия смело твърдя, че е Унгарски боклук, рекламиран, като щатски?
Такива си ги разправяй на аверчетата, докато се подпирате по уредите, а тук има хора, които тренират сериозно и такива не вървят.

АГ

17.02.12
21:21

качих 7кг , къде мазно ,къде мускул . Всеки с мнението си ‘‘head_hunter’’ недей да съдиш прибързано.

HE

17.02.12
21:40

казано от Александър Генчев на 17.02.12, 21:21:

качих 7кг , къде мазно ,къде мускул . Всеки с мнението си ‘‘head_hunter’’ недей да съдиш прибързано.

В такъв случай не прави прибързани изказвания ;)
Мазното със сигурност не си качил от БигБанг, нито от протеина. При употребата им с подходящ хранителен и тренировъчен режим, нямаше да се стигне до там. И за това съм против изразите “вземи си това и онова, защото аз от тях качих”.
Нещата са прекалено комплексни за да се оповаваме само на едните добавки ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1