Да се опитаме да върнем Юли (Oranje) във форума.

Темата е заключена.

18.02.12
00:26

Реших да пусна тема във форума, с която да покажем на Юли (Oranje), че има хора, които искат той да се върне във форума. Като човек, който се познава лично с него, научил е много от него, и му е била страшно интересно да чете Дневника му, реших да направя анкета. С тази анкета се надявам да покажем на Юли, че има хора, които смятат, че той е полезен на този форум.

Затова приканвам хората, които смятат че Юли(Oranje) e полезен за форума и има какво да се научи от него, да го покажат с вота си.

И понеже знам, как по-принцип се отговаря на анкета само и само да се видят отговорите смятам да пусна две мнения след  това.

1. Юли да се върне във форума.
2. Юли да не се върне във форума или все ми е тая.

Като хората могат да дадат положителния си вот за едно от двете мнения.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.02.12 10:31.

Юли да се върне във форума.

Юли да не се върне във форума или все ми е тая.

18.02.12
00:37

Аве, пич... Кви са тия простотии? Ако го познаваш (или някой който го познава) да седнат да поприказват по мъжки да се уточнят нещата! Кво ми правиш анкети?
Вие от тия групи във фейсбука прихванахте вече съвсем?!?

Юли е достатъчно голям човек на години, че да може да реши и сам дали да се върне или да не се върне във форума.

18.02.12
00:52

Доколкото разбирам, тази анкета е един вид израз на солидарност.  Мисля, че е добра идея. А той, че ще си решава сам, да си решава :)

Юли, ТРЯБВА да се върне във форума. Самия форум, изданието и ние потребителите печелим от присъствието му тук. В последните години чрез статиите си, треньорските предизвикателства, а сега и чрез програмата “супергерои” и почитането на Левски ,  допринесе изключително много за развитието на бб-теам и повдигане нивото на Форума. С хора като него дърпа целия спорт в България в положителната посока на масовостта.

П.П.Да не говорим, че Юли и Вик са едни от последните мазохисти които не взимат стероиди поради което хората които не взимат могат да научат много от тях. Вместо да се вгледаме в тия хора ние се прехласваме по тия дето  имат успореден дневник в гохард и си пишат там циклите, или останалите, които не си го признават, щото все пак това е сайт за здравословен начин на живот, а не да зобим тайно и да си мерим пенисите във форума.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 18.02.12 07:58.

18.02.12
09:47

Да вземем да му се молим ли? (wasntme)

Мнението беше редактирано от Valdis на 18.02.12 09:49.

Марине, ще ти кажа как виждам нещата - лично мен никаква анкета не може да ме накара да участвам във форума, имай ми доверие. Правя го заради съвсем различни мотиви. Юли е голям и разумен човек, направил е преценката си и за мен е чест да уважавам позицията му, независимо дали я смятам за правилна или не. Той е доказал отдавна колко знаещ и можещ човек е. Знаеш, обаче, че насила хубост не става. Останалото ти е казал introducer.

18.02.12
09:54

казано от Марин Маринов на 18.02.12, 00:26:

Юли да се върне във форума.

(y)

Определено анкетата едва ли ще промени решението на @Oranje, но все пак... той е един от най-старите потребители във форума. От всеки негов пост може да се извлече нещо, а самият му изказ/начин на писане е единствен и уникален. Ако не си свикнал да го четеш ще си кажеш, че се заяжда, но всъщност с постовете си той се опитва да подтикне трениращият сам да стигне до отговора на въпросите си.
Лично аз го познавам IRL, и когато се нуждая от съвет мога да ида да му го поискам лично. Помагал ми е безброй много пъти и съм сигурен, че ще продължи да го прави.

18.02.12
10:06

казано от Иван Шишманов на 18.02.12, 07:46:

... ние се прехласваме по тия дето  имат успореден дневник в гохард и си пишат там циклите, или останалите, които не си го признават, щото все пак това е сайт за здравословен начин на живот, а не да зобим тайно и да си мерим пенисите във форума.

Кого имаш предвид?

18.02.12
10:20

Който не го познава, няма как да прецени какъв човек. Още по-малко наакани 15-годишни заблудени електрони.
Никой няма се моли на никой, това беше голяма простотия.
Юли е доблестен човек и много добре знае какво прави. Така е решил, така е направил.
Махайте я тая анкета най-добре.

Архивирам тази тема, надявам се Марин да ме разбере правилно.

Резултатът от нея няма да е друг, освен приказки “за” и “против” тези или онези. Разбираемо е всеки да има предпочитания, но не е нужно нагледно да ги изтъкваме при всяка възможност.

Що се отнася за връщането, BB-Team е повече от форум и с Юли работим заедно по доста интересни начинания. В този смисъл той няма къде да се връща, защото не го е напускал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1