Разпределяне на хранителни добавки в период на чистене през пролетта

Здравейте колеги! Ще започна направо с въпроса ми, в нас имам L-Carnitine 1100, Whey Protein Isolate, Omega 3-6-9, L-Glutamine, BCAA, Tribulus, Flax oil, ZMA и Fyre. Та от март започвам да бягам сутрин на гладно хийт кардио, как да разпределя добавките, кои да вземам в периода на чистене кои след? Малко инфо за мен: 17г 182см 83кг 1г стаж в залата, на НВД сам.
Имам някой по дребни въпроси като колко мг L-Glutamine да приемам след кариото и да пия ли едновременно протеина с BCAA и Глутамина или да изия първо протеина и след това BCAA и Глутамина за да ми стигнат за повече време като общо?

18.02.12
14:03

За трибулуса сигурен ли си ?
Глутамина спокойно може да го хвърлиш :D От ЗМА огромна ползва нема.

Та въпроса ми е как да ги разпределя и кое да пия повереме на чистенето и кое след или всичките в периода на чистене.

18.02.12
16:27

Добре де човек ... За какво ти е този трибулус на 17 г. ?

18.02.12
17:05

казано от ME4O_TURIST на 18.02.12, 16:27:

Добре де човек ... За какво ти е този трибулус на 17 г. ?

Защото , масово на тази възраст взимат какви ли не глупости , без да знаят кое с какви предназначения е .И аз съм на тази възраст с гаранция тренирам повече от него но протеина ми е достатъчен за възстановяване незнам , защо толкова се изхвърляш . Почни да си тичаш сутрин , ограничи малко хранено и всичко ще си дойде с времето , казвам ти го от личен опит :)

Какво за теб означава да тренираш повече от мен и Tribulusa e предназначен за спортисти на НВД или РБД!
Добра разбрах отписах Tribulusa, та някой все пак ще ми отговори ли на въпросите?

PH

18.02.12
19:01

казано от Николай Иванов на 18.02.12, 18:28:

Какво за теб означава да тренираш повече от мен и Tribulusa e предназначен за спортисти на НВД или РБД!
Добра разбрах отписах Tribulusa, та някой все пак ще ми отговори ли на въпросите?

Хахахахаха това го пише на етикета на всяка преведена добавка че е за атлети на Ниско или умерено въглехидратна диета... кажи ни защо си взел трибулус,каква е функцията му ??? Качваш килограми ли,азотен бустър ли е,за горене на мазнини ли служи ?

18.02.12
23:21

казано от Teen Power на 18.02.12, 14:03:

За трибулуса сигурен ли си ?
Глутамина спокойно може да го хвърлиш :D От ЗМА огромна ползва нема.

Би ли ми обяснил защо да хвърля глутамина ? Не се опитвам да се е*авам или нещо от сорта ... Просто наистина не знам защо и би ми било интересно да разбера ! :)

19.02.12
03:36

казано от Николай Иванов на 18.02.12, 18:28:

Какво за теб означава да тренираш повече от мен .

Означава тренировки от понеделник до петък - понякога и събота :)

казано от Николай Иванов на 18.02.12, 13:23:

Здравейте колеги! Ще започна направо с въпроса ми, в нас имам L-Carnitine 1100, Whey Protein Isolate, Omega 3-6-9, L-Glutamine, BCAA, Tribulus, Flax oil, ZMA и Fyre. Та от март започвам да бягам сутрин на гладно хийт кардио, как да разпределя добавките, кои да вземам в периода на чистене кои след? Малко инфо за мен: 17г 182см 83кг 1г стаж в залата, на НВД сам.
Имам някой по дребни въпроси като колко мг L-Glutamine да приемам след кариото и да пия ли едновременно протеина с BCAA и Глутамина или да изия първо протеина и след това BCAA и Глутамина за да ми стигнат за повече време като общо?

Можеш да пиеш всичките през периода на чистене.

Л-карнитин - 5-6гр. разпределени през деня. Твоя воля как ще го направиш.

Протеин - след тренировка, възможен е прием и сутрин след ставане или като допълнение към някое от храненията ти.

EMK (Омега 3-6-9) - можеш по всяко време на деня, остави малка част от дневния прием за след тренировката.

Глутамин - 10 до 20гр. разпределени през деня. Гледай да имаш 5гр. след тренировка и 5гр. вечер преди лягане.

БЦАА - можеш по всяко време на деня. Около и по време на тренировката е най-оферта.

Трибулус - 1-2 гр. разпределени през деня.

Flax oil - като омега 3-6-9.

ЗМА - преди лягане.

Fyre - 1 до 2 капсули 30-60мин. преди хранене, 2-3 пъти дневно.

Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1