19.02.12
00:18
Здравейте !
Значи бях болен известно време.Доста тежко изкарах настинката и лекарката ми изписа към антибиотиците да приемам и коластра.Така, купих си я и разгледах листовката и съдържанието и.Тя не е лекарствен продукт а добавка.Пишеше, че съдържа 18 аминокиселини.Въпросът ми е дали може да се комбинира с аминокиселините които приемам в момента ( Амино 2222 на ОН)
и как да ги приемам.Благодаря !
19.02.12
09:45
Можеш да ги комбинираш. Все едно да питаш дали можеш да се храниш, докато пиеш коластра.
Коластрата я приемай както ти е зараъчала лекарката, а аминокиселините можеш да ги приемаш по абсолютно всяко време на деня, като дозата е индивидуална. Аз бих се целил между 6 и 8 таблетки/дражета/капсули.
19.02.12
11:42
Каква коластра си взе ? Че и на мен ми изписаха да пия и си поръчах някаква от Германия ама ще ми дойде след 2 - 3 седмици чак...
19.02.12
14:21
АБОфара имунокол пърфект коластра стандартизирана.
Тишо благодаря за бързия ти отговор, просто като казах на лекарката ми, че приемам аминокиселини, тя веднага ми каза да ги спра за да не се предозирам и че в коластрата имало много аминокиселини.
казано от Виктор Стойчев на 19.02.12, 14:21:
АБОфара имунокол пърфект коластра стандартизирана.
Тишо благодаря за бързия ти отговор, просто като казах на лекарката ми, че приемам аминокиселини, тя веднага ми каза да ги спра за да не се предозирам и че в коластрата имало много аминокиселини.
ха ха
19.02.12
15:26
Няма опасност от предозиране, не се притеснявай. И всичките таблетки наведнъж да изпиеш няма как да предозираш. Всичките таблетки в 2222 се равняват на 200гр. пилешки гърди. Да си чувал някой да е предозирал от една пилешка пържола? :)
19.02.12
15:39
Малко не по темата,но единствената коластра която си заслужава в момента е тази на NOW :)
19.02.12
19:21
Мда, и аз исках нея да си купя, обаче наще нали лекарката била го изписала, трябвало точно него, то било най-хубаво.Както и да е пия го от 2 дни след някой друг ден ще ви кажа как се чувствам от него тък в темата.Благодаря ви за отговорите!