03.07.05
13:30
Аз се занимавам със спорт от 15 годишен винаги съм бил едър тип сега се занимавам с културизъм от 2 год и съм на 23 години 171 см висок 122см гръдна обиколка 43.5см рака 77см бедра 45см прасец 44см врат и широки рамене и коремна преспа на което се далжат и 100кг ЖТ .Няма да коментирам каква тежест дигам защото съм култорист а не трибоец.Мнението ми за културизма е възмотително добро станах по устоичив психически по здрав и по щаслив.Искам да питам по знаещите за винстрола какви са възможностите от контузии
скъсване и т.н.Мисля да си инжектирам по 0.25мл дневно за 8 седмици с кой по евтин препарат да го комбинирам,ще тренирам по една м.гррупа 7 дни седмично.Смятам да си зареда организма 8 седмици с витамини ,минерали,комплексни аминокиселини главно L-глутамин и креатин.имаите в предвид че до сега не съ взимал нищо .После 8 седмици винстрол и накрая 8 седмици чистене вастановяване с карнитин и трибестан.Моля препоръчаите ми фирми и техните цени за разфасофките на посочените препарати .Благодаря предварително и тежки ползотворни тренировки.
03.07.05
17:47
Барби, задавайки така темата, ти направо си просиш да бъдеш налазен от измамници, търговци на стероиди. Съветвам те да не взимаш на сериозно предложенията за доставка на препарати.
Относно станозолола и сухожилията, определено има от какво да се притесняваш. Познавам няколко човека със скъсани мускули около залавното място именно по време на цикъл с уинстрол.
Чел съм в друг форум резултатите от изследване на влиянието на различни анаболни-андрогенни стероиди варху колагенния синтез в организмал Ще рече кой го засилва, кой го забавя. Парадоксалното в резултатите беше, че в същност, уинстрола го засилва, обаче препарата кара тялото да реагира на повишените размери на сухожилията, като ги прави по-крехки. Цитирам по памет, може и да не съм особено точен. Но идеята е тази. Ще дам линк, ако намеря поста.
успех