Възможно ли е отслабване с НВД и Л-карнитин?

16.02.12
21:35

Значи искам да попитам дали с НВД,Л-Карнитин и кардио 2 дена в седмицата и 3 дена силови тренировки и 300 гр. протеин на ден дали ще мога да стана релефен да кажем за 2 месеца в момента мисля че имам маса но мазнините са ми в повече 1.80 82кг съм. И още един въпрос правилно ли съм разбрал че при НВД мазнините трябва да са с повишен прием ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.02.12 22:00.

16.02.12
21:47

Това дали ще получиш желания резултат е трудно да се каже тъй като никой от нас не познава тялото ти.Колкото до мазнините след тренировка е желателно количеството им да е минимално.И все пак ако си решил това да е програмата ти опитай , давай по нея 2 седмици виж как ти се отразява и прецени за по-нататък. :)

Поздрави !!!

16.02.12
21:48

Повиши най-вече мазнините, протеина няма смисъл да е толкова висок. 60% мазнини, 25%протеин, 15%въглехидрат е идеално, като можеш да намалиш още въглена за сметка на мазнините. Протеина не трябва да е толкова висок - прекаленото количество активира глюконеогенезата и го превръща на захар ( и НВДто вече не е баш НВД).

17.02.12
08:04

300гр. протеин на ден? За теб? Пък и за отслабване? Това е адски много храна! Хората в този форум понякога имат много изкривени вижданя за нещата... Както ти е казал колегата протеина може да се превръща в захар, демек получаваш обратния ефект когато ядеш повече протеин от нужното... Това, че този и онзи ядат много протеин, не означава, че и ти трябва да го правиш... Съобразявай хранителния си режим с това колко ММ маса имаш ти, как чувстваш метаболизма си и най-вече трябва сам за себе си да напипаш правилната пропорция на хранителни вещества... Честно казано за теб 150гр протеин на ден даже може и да не можеш да ги усвоиш...

Мнението беше редактирано от Lenks на 17.02.12 11:02.

казано от Georgi Dimitrov на 16.02.12, 21:35:

Значи искам да попитам дали с НВД,Л-Карнитин и кардио 2 дена в седмицата и 3 дена силови тренировки и 300 гр. протеин на ден дали ще мога да стана релефен да кажем за 2 месеца в момента мисля че имам маса но мазнините са ми в повече 1.80 82кг съм. И още един въпрос правилно ли съм разбрал че при НВД мазнините трябва да са с повишен прием ?

На такова богато описание, отговорът е “да” и на двете ти питанки. Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1