WINSTROL

Темата е заключена.

01.07.05
22:28

кажете ми схема за WINSTROL мисля да ги взимам на таблетки.На 18 години съм 183см 67кг.Тренирам от близо 2 години но с прекъсвания...сериозно от половин година.Това ще ми е първия цикъл

02.07.05
00:41

за чий ти е ? Той е за чистене тебе като те гледам няма ко да чистиш

02.07.05
15:10

в сайта където го гледах пише че става и за маса.Кажете тогава нещо за маса но имаите в предвид че ще ми е 1ви цикъл да е нещо по-леко  :oops:

PI

02.07.05
17:20

а бе много ама много голям мерак имам за тоя прословут винстрол
ама ако може някой на лично съобщние да ми каже от каде мога да си намера от по 10мг ..

Аз също съм на 18 год и не съм  зимал нищо със що годе приличен релеф съм 43см ръка..121см гръдна..178см 81кг
И аз съм мн заинтересуван за 1-ви цикъл кво бихте препоръчали..(ако може да е на хапове щото от игли ме е страх...) :lol:  :lol:  :lol:

PI

03.07.05
12:41

нещо отговор тва онова.. :roll:  :roll:  :roll:  :?:  :?:  :?:  :?:  8)  8)

03.07.05
18:08

еми ето ти един отговор!тренирал си малко ,малко килограми и години си !ако иска някой да ти казва система ама няма да ми тежиш на мене на душата!Моят съвет е да покараш на добавки,да минеш след 1-2 години на леки системи-метан,андриол... и чак след това да ми запукваш инжекции и комбинирани препарати и цикли!Щото ще си запушиш рецепторите и след време незнам кво ще трябва да зимаш за да качваш!

03.07.05
18:12

За тези които искат нещо по-леко и за тези които ги е страх от игли
—> протеин, креатин  и аминокиселини!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1