KFC & McDonalds :)))

Темата е заключена.

03.06.04
13:06

Kakvo mislite za hranata, koiato predlagat?Hapvate li tam ot vreme na vreme ili takava hrana ne e za serioznia builder? :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:42.

03.06.04
14:01

Kogata sum v period na kachvane na masa qm vsichko pochti=) Osobeno kato dokopam nqkoi taloncheta za namalenie v mcdonalds hehe Loshoto e samo che sa mazni neshtata, i vuglehidratite sa rafinirani…inache ima dosta meso (protein) v sadnvichite :D

03.06.04
14:04

Мисля че McDonald’s не са никак полезни освен може би пилешките хапки...все пак пилешко е  :wink:  А KFC ги уважам щото незнам до колко е полезно ама е супер вкусно  :P А пък и това е само пилешко месо  :roll:

BA

03.06.04
16:01

M’cDonald`s там никога не бих се хранил ;) Едно, че са супер мазни друго, че са супер скъпи. Там некви си 4-5 хапки струват 2 лева, а аз за 2 лева мога да си купя едно от тези:
- 250гр. печени пилешки пържоли
- 350гр. пушени пуешки гърди
- 1300гр. кашкавалена извара
- 2 дози съроватъчен протеин
И т.н. ;) много са... Няма смисъл да си давате парите буквално на ВЯТЪРА. Но всеки сам си решава къде ще си дава парите.

03.06.04
16:08

Остави парите,въпреки че имат зачение донякъде,това просто не е храна.Освен ако неискате да заприличате на тюлен.На мен са ми много Анти тоя тип заведения.

03.06.04
16:42

Аз също не понасям M’cDonald`s и KFC, не за друго, а за това че храната им никак не е полезна. Вярно че е много вкусно, ама и е много скъпо както казахте. Всичко е изкуствено направено!

ПП - загледайте се в американците, от 10 човека 4-5 шишковци, и то от тея храни. Даже преди няколко месеца говореха по новините на БТВ че точно от тези бързи закуски се дебелее здраво 8)

03.06.04
18:02

Ето каква е разликата меджу пълноценната храна и тази в американските заведения, а вие сами си правете изводи  :lol: :

http://bubu.to/garo_viper/difference.jpg

03.06.04
19:44

[quote author=“garo_viper”]Ето каква е разликата меджу пълноценната храна и тази в американските заведения, а вие сами си правете изводи  :lol: :

http://bubu.to/garo_viper/difference.jpg

:lol:  :lol:  :lol: Евала, точно това имах в предвит ! :lol:  :lol:  :lol:

BA

03.06.04
20:02

Тука ако ни видят от M’c Donald`s каква антиреклама сме им направили ще се поболеят ;) ;) ;)
И само искам да добавя, че не само са много мазни и нездравословни храните им ами на всичкото отгоре са и ПЪРЖЕНИ гнусотиите... пфу чак на мен гнусно ми стана ;)

03.06.04
22:49

Ами пържено, полу-готово с 1 дума боклуци :)
НО! са му вкусни даеба :)
Като цяло ги избягвам, но понеже сега сам на яко нвд изобщо мазнотииките не ме притесняват и от време на време си зимам някакви ‘пърженки’ от КФЦ :)

04.06.04
00:59

McD не съм ял от незнам точно кога..... обаче тия KFC много добро пикантно пиле правят, мамка им.... ама и него почти съм го забравил... иначе е голяма вкусотия, но и наистина са бая скъпи.... една 4-ка парчета пиле си е една кутия Supermass….

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1