а на вас случва ли ви се ?

19.02.12
18:43

Привет ! Всички знаем какво е удовлетворението когато напомпиш ръцете,гърдите,гърба или т.н на мене стщо винаги ми се случва и се чувствам адски добре... но има един проблем това се случва само във залата по врвме на тренировка.. когато се пребера в нас напомпването е изчезнало и сякаш не съм ходил на фитнес.. А НА ВАС СЛУЧВА ЛИ ВИ СЕ ?

19.02.12
18:50

Не, ние все напомпани си ходим :D :D

10

19.02.12
19:26

казано от Sly Stallone на 19.02.12, 18:43:

Привет ! Всички знаем какво е удовлетворението когато напомпиш ръцете,гърдите,гърба или т.н на мене стщо винаги ми се случва и се чувствам адски добре... но има един проблем това се случва само във залата по врвме на тренировка.. когато се пребера в нас напомпването е изчезнало и сякаш не съм ходил на фитнес.. А НА ВАС СЛУЧВА ЛИ ВИ СЕ ?

Не тренираш достатъчно. Увеличи упражненията за мускулна група до 8-9 в 4-5 серии и ще си разрешиш проблема.

Не тренираш достатъчно. Увеличи упражненията за мускулна група до 8-9 в 4-5 серии и ще си разрешиш проблема.

Надявам се да разбере че се шегуваш с него. Защото, след  като се прибера от фитнеса не само, че няма да е напомпан, ми след няколко тренировки ще се стопи...

Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 19.02.12 21:03.

10

19.02.12
21:12

Ако не разбере, значи си го заслужава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1