20.02.12
00:05
Здравейте, аз съм ученик и съм 1-ва смяна.Искам да попитам кога, по колко капсулки и дали на гладно да приемам Л-карнитин ?
П.С.- разполагам с фитнес зала !
20.02.12
00:44
Значи точно над твоята тема пише ‘’Всичко за Л-Карнитина....’’ Информацията е достатъчно подробна и добре структурирана. Още в първия пост пише:
Какви са оптималните дози?
Mежду 2 и 4 грама дневно един час преди тренировка.Течната форма се усвоява по-бързо между 20 и 30 минути.Какви са възможните вредни/странични въздействия при приема му?
L-Карнитинът е доста добре поносим от тялото, но все пак се срещат странични ефекти предимно при по-продължителна употреба. Те се изразяват в гадене, повръщане, стомашни крампи и диария.
Тук ще добавя, че до момента във форума никой не е съобщил за странични ефекти !!!Под каква форма се продава ?
Продава се под формата на пудра(прах), таблетки(капсули), течен и ефервесцентен.Примерен прием на л-карнитин:
За да се засили ефекта се приема при въмозжност на празен стомах. - added - 27.02.2008
Тренировъчен ден - приема се преди тренировка и вечер преди лягане
1-2 гр. 60мин преди тренировка и 1-2 гр. преди лягане
Не тренировъчен ден - сутрин след ставане и вечер преди лягане.
1-2 гр. сутрин след ставане и 1-2 гр. преди ляганеВремето на прием преди тренировка се определя от формата на л-карнитина - течна или на капсули/таблетки !
Приема се 1 месец и след това се почива 2 седмици т.к. организма се насища и просто карнитина спира да действа.
20.02.12
06:55
Благодаря ти !!! Жив и здрав!