19.02.12
21:22
Човеци, някой от вас взима ли душ в залата след като тренира ? До сега в залата в която съм тренирал не е имало душове и мисля да е сменя с такава с душове за да мога да се къпя след тренировка и да бегам на работа... но ми е малко непонятно какво е положението :)
Харесал съм си 2 зали в удобен район и ако може да ми дадете малко инфо дали има проблем да взимам душ всеки път след тренировка ? и как като цяло в самите зали гледат на това ? Честа практика ли е от трениращите или са изключения тези които го правят и ще съм трън в очите на собствениците ? :D
Чудя се между Muscle Art и Total Sport Fitness & Squash ?
Може ли някой ако посещава залите да ми каже как е положението с душовете ? А и изобщо дали влизат в цените на картите защото никъде по сайтовете им не пише нищо за баня...... ?
19.02.12
22:43
Да ти кажа в първата зала,която си дал не е никакъв проблем да зимаш душ всеки път,бил съл няколко пъти там,но имам и приятели,които ходят и винаги си зимат принадлежности за къпане.За другата зала виждал съм я ходил съм но не да тренирам там също не вярвам да имаш никакъв проблем с това там в цената на някой карти даже влизат и някакви масажи и такива работи.Иначе душа винаги си влиза в цената на картата.Мога да ти препоръчам още 1-2 зали едната е на гарата,а другата е на центъра.
Ок, мерси :) Трябваше ми потвърждение от някой че хората се къпят в залите за да знам че няма да съм някъв единичен случай и да изглеждам идиотски със сапуна в ръка.... Иначе други зали не търся.. тези двете са ми удобни :)
Къпането се е смятало за вредно и дори опасно, но през Средновековието. По-странен въпрос не бях срещал в този форум. Личната хигиена е едно от най-важните неща за човек, по мое скромно мнение.
Малко спам, ама по темата.
Отиват двама българи по времето на комунизма в чужбина на командировка, настаняват се в хотела, единия влиза в банята, след което изкрещява:
-Пешооооо, Пешооооо, ела бързо.
Пешо търчи уплашен, влиза в банята и пита:
-Ко стана бе, брадчет?
-Глей, глей, има топла вода!
Пешо се пернал през челото и съкрушен промълвил:
-Пу да е*а мааму, ако днес беше неделя как щяхме да се изкъпем.
Мнението беше редактирано от Valdis на 20.02.12 10:31.
20.02.12
10:40
Мисля, че въпросът беше отнесен конкретно до къпането във фитнеса, не къпането по принцип. Иначе за “неделната” баня и по чужбина ни се носи славата.
Ами странно е да се тревожиш дали някой ще ти се подиграва ако се изкъпеш. Дори и да има такива орки, надали тяхното отношение трябва да е повод за притеснение за всеки нормален, интелигентен човек, който държи на хигиената си.
Не се засяга въпросът за хигиената по никакъв начин.... Просто исках да разбера нормално ли е :) и най вече дали ще съм нахалния клиент който иска да се къпе :D Подигравките са майната му... много съм здрав за да ми се подиграват... но едно е никой да не се къпе в залата.. друго е като знаеш че е нещо нормлано.. Малко “мотивация” ми трябваше, мерси ;)
20.02.12
11:13
казано от Manigga на 20.02.12, 11:07:
Не се засяга въпросът за хигиената по никакъв начин.... Просто исках да разбера нормално ли е :) и най вече дали ще съм нахалния клиент който иска да се къпе :D Подигравките са майната му... много съм здрав за да ми се подиграват... но едно е никой да не се къпе в залата.. друго е като знаеш че е нещо нормлано.. Малко “мотивация” ми трябваше, мерси ;)
Преди в Тотала всички се къпеха :D Сега може да е друго ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.02.12 11:14.
20.02.12
19:14
Е защо да си нахален... тея душове защо са сложени според теб :D аз се къпя след всяка тренировка в залата :)
нали не си мислиш, че инструктурите си шепнат ‘’Гледай го тоя бе.. това, че има душове незначи, че трябва да се позлват’‘
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.02.12 19:14.
казано от kristiancho на 20.02.12, 19:14:
нали не си мислиш, че инструктурите си шепнат ‘’Гледай го тоя бе.. това, че има душове незначи, че трябва да се позлват’‘
Нещо такова си представям :D хаха
Ама се чудя къде им излиза сметката майна... като примерно в първата зала картата е 30 лева = на 1 левче тренировката и в тва левче да влиза и душ..... става чок парата :) но тва е...
Няма кво да ги мислиш:)Може да им е прецакан водомера и да крадат ток.Не всички се къпят,и другото е че залата печели не само от карти и вход.Това е като в гоуемите магазин,пускат банани на лев килото,ама ти си купуваш и друго.
Ако е някой малък фитнес,е възможно някой да ти направи забележка ако седиш половин час в банята,иначе няма какво да го мислиш.Разхищавай смело материални блага:)
Успех!