19.02.12
10:56
Здравейте преди се занимавах с бодибилдинг близо 2 години,сега започнах да тренирам кросфит просто повече ми харесва прочетох всички статии за кросфит.създадох си моя програма заедно с малко помощ от друг човек искам някой който се занимава сериозно с това да ми каже дали е подходяща, за мен е но искам и други мнения дали е кросфит програма или не малко съм я модифицирал.
19.02.12
11:53
Напиши програмата.
19.02.12
13:01
1.Понеделник
Кардио и Гимнастика
1. 10 минути велогометър.
2. разтягане
3. 6 серии скачане на въже по колкото мога
4. 3 серии набирания 10,10,5,5
5. 3 серии кофички 10,10,5,5
6. 3 серии лицеви опори 10,10,5,5
2.Вторник
Тежести
1. 3 серии клек (1 сед.макс 1 сед.10 повт.)
2. 3 серии обръщане на щанга 10 повт.
3. 3 серии лег (1 сед.макс 1 сед.10 повт.)
4.3 серии френско разгъване 10 повт.
5.3 серии бицепс 21, 15 повт.
3.Сряда Релакс
4.Четвъртък
Кардио и Тежести
1. 6 серии скачане на въже по колкото мога.
2. 3 серии Клек (1 сед.макс 1 сед.10 повт.)
3. 3 серии мъртва тяга (1 сед.макс 1сед.10 повт.)
4. 3 серии лег (1 сед.макс 1сед.10 повт.)
5. Набирания 10,10,5,5
6. Кофички 10,10,5,5
20.02.12
13:28
Де го кросфита в тая програма ??? (wasntme)
На колко години си...струва ми се, че си много малък.
Аз бих ти помогнал, но засега си толкочва далече от кросфита, колкото аз от художествената гимнастика.
Как така си подбра сплитовете като дни...другите 4 дена от седмицата какво правиш?
Кога мислиш да тичаш, стречинга ти е след тренировка, а не преди.
Кой ти помогна за тази “кросфит програма”...?
Ако наистина искаш да правиш “нещо”, май ще почваме отначало...
20.02.12
18:07
На 15 гд.тичане не съм го сложил защото нямам възможност когато не тренирам почивам..тренирам 3 дни само защото през другите уча а и говорих с един човек и ми каза че е невъзможно да се възтанова заради режима ми на хранене защото не е много сериозен в смисъл че не ям всеки ден да кажем пържоли и тнт...иначе защо съм я подредил така ами нали целта на кросфита е да го модифицираме може и да греша преди няколко дена се запознах с кросфит преди съм тренирал бодибилдинг 2 гд.:)
казано от Borislav Goergiev на 20.02.12, 18:07:
На 15 гд.тичане не съм го сложил защото нямам възможност когато не тренирам почивам..тренирам 3 дни само защото през другите уча а и говорих с един човек и ми каза че е невъзможно да се възтанова заради режима ми на хранене защото не е много сериозен в смисъл че не ям всеки ден да кажем пържоли и тнт...иначе защо съм я подредил така ами нали целта на кросфита е да го модифицираме може и да греша преди няколко дена се запознах с кросфит преди съм тренирал бодибилдинг 2 гд.:)
Боре,
Комбинацията бодибилдинг-кросфит Е възможна, но трябва доста внимателно планиране, както и познаване на натоварването и на двете.
Ако се ориентираш само към кросфит, знай, че описаното от теб не е кросфит. Ако искаш, пиши ми на ЛС, ще видим какво може да сътворим с наличния инвентар.