Предложете ми хранителна добавка

Колеги исках да ви помоля за помощ относно някаква хранителна добавка.Идеята ми е с нея да си набавя веществата които не мога да взема чрез нормалното ядене понеже нямам възможност всеки ден да ям риба и пилешко и храненето определено ми куца (не ям точно така както трябва и каквото трябва),а по възможност и малко релеф да натрупам по-бързо. Не знам дали е важно да отбележа че тренирам горе долу за здраве а не да гоня 100 кг. и 40-50см. рака. В момента теглото ми е около 65 кг. и си тренирам вкъщи както и бягам в парка.2 дни тренирам 2 дни почивам (понеже ми е такъв графика на работа по 12 часа и няма как иначе...). Ако може също така да ми обясните кога и как да приемам добавката ... колко пъти дневно и т.н. ...

Благодаря ви предварително.

Темата беше редактирана от Цветан Михайлов на 21.02.12 20:12.

21.02.12
20:19

Optimum Nutrition - Fish oil + NOW Foods - Ecogreen multi като за здраве толкова мисля, че стига :)

Прочетох в нета за какво става на въпрос. Аз нали като казах че тренирам за здраве имах предвид че не искам да ставам огромен ами по-скоро се стремя към релеф и не искам да наблягам на много добавки ами да е предимно чисто,просто нещо дребно да ми подпомага защото както споменах вече храненето много ми куца ...

Мнението беше редактирано от Цветан Михайлов на 21.02.12 20:28.

21.02.12
20:29

казано от Bocko на 21.02.12, 20:19:

Optimum Nutrition - Fish oil + NOW Foods - Ecogreen multi като за здраве толкова мисля, че стига :)

По добре да си даде парите за качествена храна отколкото за протеин. Иначе витамините и рибеното масло са екстра.

21.02.12
20:30

казано от Цветан Михайлов на 21.02.12, 20:22:

Прочетох в нета за какво става на въпрос. Аз нали като казах че тренирам за здраве имах предвид че не искам да ставам огромен ами по-скоро се стремя към релеф и не искам да наблягам на много добавки ами да е предимно чисто,просто нещо дребно да ми подпомага защото както споменах вече храненето много ми куца ...

Релеф трудно ще стане с куцане в храненето , а иначе това са добавки за здраве които ти препоръчах, това е лично мое виждане на нещата и не те ангажирам да ме слушаш, но пробвай да си пооправиш яденето.

HE

21.02.12
20:44

Няма добавка, която да ти компенсира лошото хранене.
Ако имаше такава не мислиш ли, че по улиците всички щяха да са релефни и нямаше да има разни дебелаци?

Няма добавка, която да ти компенсира лошото хранене.
Ако имаше такава не мислиш ли, че по улиците всички щяха да са релефни и нямаше да има разни дебелаци?

Прав си колега както казва Рони “Всеки иска да е културист но никои не иска да вдига големите тежести” . Ще опитам с добавките които предложи колегите да видя как ще ми подействат. А само да попитам някои може ли да ми даде малко по-подробна информация за тях,как действат,над какво влиаят и т.н. ...

21.02.12
23:06

http://www.bb-team.org/articles/1016_ribeno-ili-leneno-maslo

http://www.bb-team.org/articles/1005_vitaminite-za-kakvo-sa-ni-vsashtnost

Благодаря ти. А можеш ли да ми предложи място от където да си закупя 2-та продукта на горе долу сносна цена (в интернет до колкото ги гледах цената доста варира ...) в района на Люлин ако е възможно (не точно Люлин но да е на близо...надежда,обеля ... ако си наясно с района де ...)

21.02.12
23:23

http://shop.bb-team.org/ ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1