21.02.12
21:51
Здравеите понеже съм начинаещ относно добавките иначе имам добър стаж в залата 4-5г. и на последък изчетох доста за тези две добавки и за други де, но се питах какво е вашето мнение. И какво мислите за тези от категорите Креатин: Athletic Edge N. Creatine RT,All American EFX Kre-Alkalyn EFX,Muscle Pharm Creatine,Olimp CREATINE Xplode и Азот:Driven Sports CRAZE,Muscle Tech Neurocore,USP Labs JACK3D,Purus Labs Muscle Marinade това е.Ще съм благодарен да видя ваще мнения и разбира се ако имате други предложения добре са дошли, благодаря предварително ;)
21.02.12
22:14
Лично моето мнение е Animal PUMP азот и креатин в едно. Качих 2 сантима рака за 1 месец и по около 20 кила на повечето уреди. За мен това си остава подукта с най-добър ефект.
Не съм ги ползвал, но от мнения на приятели..
All American EFX Kre-Alkalyn EFX + Driven Sports CRAZE / Scitec Hot Blood
21.02.12
22:26
Понеже съм чел и за този продукт Animal Pump, мн хора се оплакват, че немогат да заспят от него, и 2см. рака ми се струва доста добре стига да не си начинаещ,благодаря и очаквам други мнения по темата (y)
21.02.12
22:28
Bocko благодаря за мнението,но бих искал мнения от хора които са ги ползвали и още доста други от същата категория ;)
21.02.12
22:32
Не, не сам начинаещ. Използвай бутона “редактирай” за да допълниш, не пускай втори пореден пост. :)
21.02.12
22:40
казано от Николай Иванов на 21.02.12, 22:14:
Лично моето мнение е Animal PUMP азот и креатин в едно. Качих 2 сантима рака за 1 месец и по около 20 кила на повечето уреди. За мен това си остава подукта с най-добър ефект.
Да аз пък си направих колата 800 коня.
Що не спрете да дрънкате глупости?
21.02.12
22:43
head_hunter уважавам те, респектиращ си, но защо си такъв песимист бе човек? Защо ми е да лъжа хората и да им вкарвам празни надежди?
21.02.12
22:46
head_hunter моля те човече даи мнение по темата :)
21.02.12
22:58
казано от Николай Иванов на 21.02.12, 22:43:
head_hunter уважавам те, респектиращ си, но защо си такъв песимист бе човек? Защо ми е да лъжа хората и да им вкарвам празни надежди?
Защото съм ползвал цялата серия на Анимал, знам доста за азотните бустери и съм чел етикета няколко пъти /специално на Пъмпа/. Беше ми интересен продукт на времето и един от малкото, които се продаваше на пазара. Нищо революционно в съставките му, нищо особено, като продукт. Цялата Анимал серия почива на едни стари лаври, преди да извадят едни определени едни определени съставки от някои от продуктите си ;) Даже по едно време си ги купувах заради дисковете с тренировките на Frank McGrath ;)
Та поради горните причини знам, какво мнение да дам за Анимал серията - прехвалена също, като Оптимума.
Забележи, че не поставям под съмнение това, дали си качил 2 см. на ръката, а това, че си ги качил от азотен бустер ;) Непрекъснато се опитвам да повтарям, че в този спорт всичко е много комплексно, че да се отдава толкова голямо значение на една добавка :)
казано от maniaka1991 на 21.02.12, 22:46:
head_hunter моля те човече даи мнение по темата :)
Мнението го дадох, като отговор на Николай, а иначе, ще ти дам съвет:
Има раздел “Ревюта”, ако си се спрял на такъв тип продукт, там можеш да прочетеш доста интересни и обективни мнения за различни продукти. На мен любимите ми ревюта са на Соломон Кейн, поради много причини /не, че и другите не си заслужават/.
п.п. Даже и тениска Анимал бях докопал с някой от продуктите :D :D :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 21.02.12 23:04.