07.02.12
10:43
Здравейте и от мен в този прекрасен сайт,отдавна не съм писал,защото и бях занемарил спортуването редовно.Ето дойде момент че реших малко по малко да влизам в час като започна от храненето,мина през тренировъчните програми и въпроси.
Та да си мина на въпроса,с какво мога да заменя изварата вечер,знам че е най доброто но всеки човек има неща които не вкусва,та кажете мнения и препоръки с какво да го заместя
С кашкавал е възможно,но въпреки това не може да се сравнява с изварата.Най-добрият заместител е един казеин.
07.02.12
15:24
Освен месо и яйца, всякакви видове сирена са подходящи, стига количеството им мазнини да се има предвид при изчисляването на дневното количество вещества и калории.
Мнението беше редактирано от Miss Fight на 07.02.12 15:24.
За да си набавиш белтъчините със сирене, които можеш да си набавиш от извара, трябва да изядеш 3 пъти повече. Лошото е, че така ще поемеш много наситени мазнини, които няма да са от полза.
Можеш да ядеш мръвка или белтък + 30-50гр. сурови ядки или маслини.
11.02.12
00:31
Ясно,мръвката е добър вариант,но като количества не трябва да се прекалява сигурно
21.02.12
22:24
Може ли някой да ми обясни защо извара+ядки е добър вариант вечер? Защото ми казаха, че тъй като е въглехидрат не може да се усвои добре вечер.
21.02.12
23:50
Изварата не е въглехидрат, нито ядките.
казано от Antonio Bogoslovov на 21.02.12, 22:24:
Може ли някой да ми обясни защо извара+ядки е добър вариант вечер? Защото ми казаха, че тъй като е въглехидрат не може да се усвои добре вечер.
Как само ми липсва една емотиконка дето се чеше по главата и гледа тъпо.
22.02.12
20:57
Аха! Значи са ме излъгали.. Благодаря! :D
Има ли значение какви са ядките? Бадемите добър вариант ли са?
Мнението беше редактирано от Antonio Bogoslovov на 22.02.12 20:59.
Casein-a действа ли ? Защото последното ми хранене е проблем. Изварата не ме засища и сутрин (7-8 часа сън) се будя мега гладен ...
Всички ми казват “хапвай извара”, “яж извара” Е колко да ям егати стигнах до 400г. слагам и зехтин, киви, маслини, ядки
Това с целенасоченото приемане на бавен протеин вечер е прекалено вманиачаване. Ако тренираш достатъчно тежко и приемаш достатъчно калории, тялото ти ще образува мускул дори да му даваш доста по-малко протеин, отколкото ‘’пише’‘, че трябва да приемаш.
Месото е достатъчно бавен протеин. А постоянното снабдяване с аминокиселини с храната и добавките всъщност при натуралните би имало обратен ефект. Ще доведе до намаленото им усвояване и отрицателен азотен баланс.
28.02.12
23:35
казано от montero881988 на 07.02.12, 10:43:
...
Та да си мина на въпроса,с какво мога да заменя изварата вечер,знам че е най доброто но всеки човек има неща които не вкусва,та кажете мнения и препоръки с какво да го заместя
Котидж сирене