22.02.12
02:01
Здравейте
На 20 г. съм, 1.78 висок и 59 кг.
Интересува ме дали е хубаво да взимам такива стимулатори от типа на “Controlled Labs Blue up” например за покачване на мускулна маса.
Понеже съм чувал, че на тази възраст секрецията на тестостерон е висока и ако се приемат такива стимулатори допълнително може ли да се достигне до предозиране?
чак предозиране - не - няма как да стане ... по-скоро ще е хвърляне на едни пари на вятъра ;)
22.02.12
18:10
Ами какво можеш да ме посъветваш да си взема за покачване на мускулна маса и килограми.
Понеже до сега съм бил на чисто само бях пробвал един шоколадов протеин и това ми е опита с тези добавки.
1. ЯЖ! ама много!
2. сложи още едно хранене в дневния си режим
3. виж дали не можеш да поемеш още нещо за хапване
4. тренирай разумно
5. витамини, протеин, ензими, омега 3-6-9
6. почивай достатъчно
общо взето това е пътя за качване на ММ. за да изградиш мускул ти трябва материал, а не пришпорване на хормоните на организма ;) то е като да си наемеш строител и да му даваш зор, но да не му даваш тухли и вар
на тази възраст, освен ако нямаш клинично установена хормонална недостатъчност, не ти трябва такава стимулация.
успех ;)
22.02.12
21:26
Звучи логично, но много бавно става затова реших да пробвам с някаква хранителна добавка към основното хранене.
добавките съм ти ги написал ... бавно става, но пък всичко си е истинско и е плод на лични постижения, а не на фармацевтичната индустрия ;)
от колко време тренираш? как се храниш? как тренираш? колко почиваш? все важни въпроси като става дума за фитнес ;)
23.02.12
17:08
Ами храня се 4 пъти на ден, тренирам 5 пъти в седмицата, тренирам от доста време, но редовно съм почнал от почти 1 година, тренирам по час и половина на ден. Реших да пробвам с някакви добавки към основното хранене защото всеки казва, че на чисто много няма да постигна.
сложи още едно хранене, намали тренировките с един ден, вземи си гореизброените добавки + креатин и се запаси с търпение.
23.02.12
20:26
Ще взема да те послушам.
Като се замисля няма смисъл да давам излишни пари за експерименти, по добре да ги дам за изброените от теб суплементи.
Мерси за отзива. :)