Проблем с предно рамо

03.07.05
13:38

Като вдигам на лежанката и особено на горна лежанка и много ме боли предното рамо (лявото), а на дясното нищо му няма ! Повече от 3-4 серии не мога да правя заради това шибано рамо! Кажете какво да правя.

03.07.05
14:00

разгрявай много добре преди да почнеш да тренираш. аз правя малко упражнения за рамо с леки гирички за да загрея. пробвай и да дигаш на пирамида от лег. така плавно ще увеличаваш натоварването. мажи се с некъв гел. ако сичко това не помогне иди на лекар  :wink:

03.07.05
14:02

може да ползваш загряващ гел

04.07.05
09:29

Аз бих прекратил упражненията, при които е налице болка. (Временно.)

04.07.05
10:51

Да не вдигам на лег  :lol: ? Да бе аз за това живея бе - да ида на фитнес и да ми е ден за гърди :)

Еми сега правя само по 3 серии и по-малко ме боли, ама какво да правя сега :(
Преди като правех повече предно рамо и го тренирах не ме болеше на лег, ама сега пак ме боли.
Ще опитам това с повечето загрявка пък и сега мисля да правя релеф, така че няма как да не правя с по-малко килограми :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1