tankata taliq?

Темата е заключена.

02.06.04
16:29

mom4eta taliqta mi e 84 cm iskam da stane 79-80 cm.kakvi uprajneniq 6te mi prepora4ate za iztanqvaneto i ? i ima li nqkakvi specifi4ni uprajneniq ili samo kardioto pomaga ? po-to4no problema mislq 4e e v strani4nite i zadnite oblasti na krasta. :?:  :?:  :?:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:48.

02.06.04
16:49

Пич, нека изясним от каква е прочината за широката ти талия - подкожни мазнини или преразвити коремни мускули.
В първия случай ти трябва Добра Диета+Добро Кардио.
Във втория случай не мога да ти помогна.

02.06.04
19:52

Kaji kolko si visok i kolko kila plz. Az imam to4no obratnia problem. Super tunka mi e taliata-78 sm. Grudnia ko6 mi e 105 sm i e napravo ujas. Kato stegna i gurba ve4e stava lo6o. Moje na men taka da mi izglejda, no nikak ne mi haresva… Ina4e s kardio se svalia mnogo ot taliata. Probvai da sloji6 1 lost na trapeca i da se zavurta6 naliavo i nadiasno. Grugoto e hva6ta6 2 dumbela i se naklania6 naliavo i nadiasno. 6te triabvat oba4e mnogo povtorenia i po4ti bez po4ivki (hmm golemite kulturistite imat 100sm talia ebasi i ne im li4i)

BA

02.06.04
20:01

Body_BIO_der, отговори на въпроса на Eclipse и тогава ще си говорим. Но ако не е причината натрупване на мазнини. Най-вероятно ще е генетична а при генетиката простия хомосапиенс(човека) няма право на глас ;) Мисля, че се изразих ясно... демек ако е генетичен проблема не можеш да го управиш и с кардио и с диета и с каквото и да пробваш... Това е братко кажи по-подробно да обсъдим проблема ти

02.06.04
22:03

Mr. Muskul, само дето това с 2-та дъмбела се прави само с 1 :)
С 2-та се получава “Ефекта на махалото”, тоест нищо не правиш :D
При това, ако причината за широката талия са прекалени плътни коси коремни мускули, с това упражнение и подобните му нещата могат само да се влошат.

02.06.04
23:40

Eclipse stiga podvejdu6ti vuprosi de. :lol:  Az mnogo razbiram. Kazvam samo tova, koeto vijdam v moia fitnes. Imam 1 piratel s ogromni ruce, no i dosta 6iroka talia. Za niakolko meseja svali 10 kila i ne moga da go poznaia. Toi treniram mnogo stranno, no ima ogromen rezultat pri nego. Kato doide vuv fitnesa i go pitam kakvo 6te pravi dnes kazva 2 serii i si trugvam. Abe kak 2 serii be 4ovek. Mi taka-po 1000 povtorenia!??? Siada na 1 ma6ina za strani4ni muskuli deto se vurti6 naliavo nadiasno i pravi 1 serii ot 1000 povtorenia za okolo 30 min. Po4iva 2-3 min i siada na 1 druga za korem. Pak 1000 i si trugva. Sledva6tata trenirovka pravi tova s dumbelite. Moje bi naistina be6e s 1 dumbel… pak 1000 povtorenia i posle koremni presi. Sledva6tata trenirovka vurti 6tanga i pak korem. Sledva6tite 3 puti trenira normalno. Pri nego ima6e super rezultat. To 1000 povtorenia kato kardio napravo. Ama ima stra6na koremna presa ve4e. Puk kosite mu koremni muskuli hi4 ne se uveli4iha.  :wink:

03.06.04
01:17

Mr.Muskul кво те тревожи талията пък тебе ?!? Радвай се мен ако питаш. Аз съм малко над 190 см мисля.. 79-80 талия имам (не съм мерил скоро). Като понатрупаш маса в гърба и рамената ще мислиш по друг начин. Тънка талия + добре развит гръден кош & широки рамена = готина фигура  :wink:

03.06.04
02:09

Visok sam 188 cm i teja 93 kg, 109 sm mi e otpusnat gradniq ko6 i kam 114 cm stegnat.
mislq 4e problema e ot smesen tip .taliqta mi i kato sam bil 78 kg pak ne mi e bila pod 81 ,no imam i mazninki sega sled period na ka4vane na masa sam tq predi mesec be6e 90 :lol:  ama q po opravih kato svalih 7-8 kila ,no iskam o6te trabva mi da e 79-80 .

03.06.04
10:51

Значи според мене при този рьст който си написал и този грьден кош109см.мисля че проблема е в него.Ако разшириш грьдната обиколка ,талия от 84 см ще е перфектна.И не прави упражнения за косите мускули с тежести!!!Тези мускули се поддават на разтеж.Единственото което може да правиш за тях е да вземеш лоста от скрипеца и да вьртиш наляво-надясно100пьти на страна.Това е абсолютно достатьчно.Може да изчислиш рьста по грдната оби колка делено на 220 се получава какви килограми трябва да си.Успех

BA

03.06.04
16:08

Body_BIO_der ами започни да бягаш ако не си почнал до сега. Бягането е най-сигурния начин за тънка талия. Моята беше 96 и падна на 84. И това е най-вече от бягане и диета.
А има едно упражнение, което ще ти помогне: лягаш на земята странично и започваш да си вдигаш крака на горе. След това се обръщаш на другата страна и пак правиш същото движение. Много добро за страничната част на паласките, корема, бедрото, и таза, а също и за талията... Пробвай го ако искаш при мен имаше ефект.

03.06.04
16:16

Диетата е основна ,но наистина диета,не нещо от рода..ми аз не ям тва и тва ,ама другото го ям като имам време и колкото ми се яде.Нестава така,само ще омажеш пейзажа.Ако не ти е наред храната и да се изкъртиш от бягане все тая.
За упражненията,мисля наи-ефекивно в въртенето със лост на раменете,но го прави поне 10-на минутки непрекъсанато след коремните преси,тоест-да стане аеробна тренировка след тази с тежестите.

03.06.04
16:36

Bad^Boy доколкото съм запознат това упражнение е от каланетиката. Интересно е наистина. Мисля , че трябва да се изпълнява в малка амплитуда с цел да има постоянно напрежение. Тва малко като допълнение  :wink:

BA

03.06.04
20:12

beastie аз го изпълнявам в пълната амплитуда, за да може хубаво да “притисне” паласките навътре и да изчезват ;) ;)

03.06.04
22:05

Ти си знаеш  :)  Аз казвам кво знам от майката  8)

04.06.04
01:17

da tova s losta go pravq i na mashina sa6to;o]
6te probvam i tova nastrani s kraka ;o]  10x bad ^boy
mislq 4e trqbva da e palna amplituda za6toto taka muskula se palni pove4e s kislorod i taka se orelefqva po-dobre !
az pravq i o6te edno sam si go probvah i me smazva ama neznam ot nego da ne se raz6iri taliqta pravq hiper ekstenziq nastrani bez tejest barzo 3 serii po 50v lqvo i 50 v dqsno?

04.06.04
01:24

Според мен коремните мускули определено не се нуждаят от голяма амплитуда, но косите не сам сигурен за тях а и не се скапвам да ги тренирам, макар че от време на време правя навеждане на страни с дъмбел (незнам как му е името на това упражнение :)) или коремни със завъртане или легнал с краката правя ТИК-ТАК хахаха и това не музнам името :) мноо сам зле с имената лелеее. Абе за талията майката му е да се махне мазното, чак като го махнеш бая може да кажеш - мдаа май са ми много мускулите! тря ги изгора, макар, че за такъв случей незнам...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1