04.07.05
13:17
как ви се отразява храненето на страничните дневни занимания през лятото щото примерно като ядеш през 2 часа или до 6-8 трябва да си вкъщи или да си носиш ядене в торбичка това не ви ли притеснява щото хората ходят на басейн на кафе и тнт. и как се включва в програмата гаджето дето иска по ця ден да сте заедно и не желае 80кг. и приятел,видимо много як :D да се разхожда по улиците с торбичка и да яде домати със сирене :lol: хайде давайте решения и съвети,че изпуснахме мацките :lol:
абе мани не работа. аз вчера тръгнах за село (40 мин. път :D ) с буркан протеин, коннсерва скумрия и комат хляб :D . и спирах по пшътя дда мпия протеин, ама буркана се оказа е**н и се неше разлял, та омазах колата. добре че там имаше пиле та си хапнах като билдер.
едниния варянт е да си купуваш храна не да носиш пт дома :wink:
другия е да не ядеш. :P
04.07.05
19:03
трябват жертви в името на спорта...
05.07.05
19:57
да ти имам проблемите :evil: :cry:
Добра тема, за което браво!
Ми, да не ти пука! Носиш си храната в торбата и да не ти пука! Това е начина! Правих си по дълготрайни сандвичи с месо и белтъци там и ядеш когато на теб ти се иска! Аз вече така правя и не се съобразявам с никого!
07.07.05
19:05
3 но комбинирана катма с филе сирене и кашкавал, или кисело мляко навсякъде го продават :lol:
07.07.05
19:40
на мене пък през **** ми минава кво си мислят другите за тва че си нося храна или пък в петък като седнат да пият аз си поръвам пилешка пърожола на скара!Важното е да не ти пука и другото което е тва дето го праиш го праиш за себе си...така че.. 8)
07.07.05
19:50
:lol: :lol: :lol:
как се включва в програмата гаджето дето иска по ця ден да сте заедно и не желае 80кг. и приятел
абе що не и кажеш да си....тя знае какво :lol: сега ти ли ще тичаш по нея или тя подир теб,давай го малко по-мъжки :wink:
ще тренираш или ще се разхождаш по улиците :lol:
ей шегувам се,налага се да намериш компромисен вариант от ситуацията :wink:
Това е, не трябва да ти пука от останалите. Аз не съм видимо як, но въпреки това другите като пият и ядат мизерна порцийка картофки, пържени в олио от времето на Тутмус трети, си поръчвам вода, месо и ориз. Пък те да си гледат :) За жените пък съвсем ми е през джедая. Някои се чудят, други го приемат. Е гледат странно, че след секс отивам да ям , а не разгоравям по някакви тъпи теми тип-космополитън, но това е пътят на самурая:). Това си е начин на живот :)
Ако си тузар, можеш протеинови вафлички да ръгаш... Е, имат вкус като храна втора употреба и са твърди като хляб добруджа преседял в мазе от месец и половина, но са компактни и няма да те гледат странно хората освен ако не нарпавиш погнусата си явна :lol:
Да и това пробвах, но няма нишо по добро от истинската храна. А и ги спрях, че такива газове ми правят... ужас. Една сутрин около час ме свиваше корема, а болката си е малко по лоша от бъбречната криза. Просто ти се иска да пукнеш. Само като си помисля за това, и съм готов не да си нося сандвич, а да убия келеша, който ме гледа само да не дойде това отново:)
Иначе една идея за сандвич, която ползвам - половин питка и една пилешка пържола в нея.