24.02.12
17:44
Искам да попитам, защо като тренирам ръце (с тази програма http://www.bb-team.org/workout/2340_den-za-ratse ) при трицепса имам мусколна треска по-някой път друг път няма ... а на бицепса никога несъм имал.. Мисла,че ги правя правилно.Много клипове съм изгледал и не тренирам сам,от страни ме гледат и ми казват че ги правя правилно в залата .. Интересното е че развитие на ръцете имам в началото като започнах да тренинирам ръката ми беше 29 сега е 35-36. Въпроса ми е как така без мусколна треска ми се развиват ръцете или аз нещо бъркам и за това нямам мусколна треска ? ...
24.02.12
18:04
Мускулната треска няма нищо общо с растежа. Растеж си имаш и без мускулна треска. Растеж има при добро хранене и почивка.
24.02.12
18:24
Щом напредваш с постиженията не би трябвало да се притесняваш , но е добре да обърнеш внимание на правописа си поне от уважение към себе си и към останалите от форума , които биха ти се отзовали ако имаш въпроси . По-здрави!
Тренирам от 4-5 месеца и мускулна съм имал само след първите тренировки ..
Нищо необичайно - споко! :)
24.02.12
19:50
Можеш и сам да се досетиш, че бицепсът е малък мускул който влиза в доста движения от всекидневието , за това той е трениран и рядко има мускулна треска освен ако не си го претренирал.Аз много рядко съм имал мускулна треска, но това не означава, че не расте.
24.02.12
20:24
На бицепса имам единствено мускулна треска когато го тренирам с гърба,иначе винаги трицепса ми е бил и на мен мускула,който по лесно се е поддавал на треската.Мускулната треска не е предпоставка за добра тренировка.Мускулна треска се получава когато мускулът ти никога не е изпитвал такова натоварване или не е свикнал.Това че нямаш мускулна треска не означава,че ще си седиш с едни и същи размери. По-здрави !
24.02.12
20:56
Това, че няма мускулна треска след хубава тренировка трябва да го радва, че се е възстановил..