Защо се получава така с ръцете ми ?

DU

24.02.12
17:44

Искам да попитам, защо като тренирам ръце (с тази програма http://www.bb-team.org/workout/2340_den-za-ratse ) при трицепса имам мусколна треска по-някой път друг път няма ... а на бицепса никога несъм имал.. Мисла,че ги правя правилно.Много клипове съм изгледал и не тренирам сам,от страни ме гледат и ми казват че ги правя правилно в залата  .. Интересното е че развитие на ръцете имам в началото като започнах да тренинирам ръката ми беше 29 сега е 35-36. Въпроса ми е как така без мусколна треска ми се развиват ръцете или аз нещо бъркам и за това нямам мусколна треска  ? ...

АЧ

24.02.12
18:04

Мускулната треска няма нищо общо с растежа. Растеж си имаш и без мускулна треска. Растеж има при добро хранене и почивка.

Щом напредваш с постиженията  не би трябвало да се притесняваш , но е добре да обърнеш внимание на правописа си поне от уважение към себе си и към останалите от форума , които биха ти се отзовали ако имаш въпроси . По-здрави!

24.02.12
19:02

Тренирам от 4-5 месеца и мускулна съм имал само след първите тренировки ..
Нищо необичайно - споко! :)

Можеш и сам да се досетиш, че бицепсът е малък мускул който влиза в доста движения от всекидневието , за това той е трениран и рядко има мускулна треска освен ако не си го претренирал.Аз много рядко съм имал мускулна треска, но това не означава, че не расте.

На бицепса имам единствено мускулна треска когато го тренирам с гърба,иначе винаги трицепса ми е бил и на мен мускула,който по лесно се е поддавал на треската.Мускулната треска не е предпоставка за добра тренировка.Мускулна треска се получава когато мускулът ти никога не е изпитвал такова натоварване или не е свикнал.Това че нямаш мускулна треска не означава,че ще си седиш с едни и същи размери. По-здрави !

Това, че няма мускулна треска след хубава тренировка трябва да го радва, че се е възстановил..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1