04.07.05
10:20
Кога е най-подходящо да се вземат аминокиселините, съобразно тренировката?
04.07.05
15:37
45 минути преди тренировка и после веднага след нея
04.07.05
16:08
точно така.....
04.07.05
16:57
имам и една друга теория (не съм я пробвал, но мисля че е правилна и ше има ефект от нея) - преди трен комплекс от аминокиселини, а веднага след BCAA (верижно разклонени аминокиселини - левцин, валин и изолевцин, те са незаменими аминокисели и са първите които изчезват от мускула след тежка тренировка)
Е добре аз Амино 3800 на Биогейм и там пише че могат да се взимат след закуска или 20 минути след тренировка.Аз ги взимам след закуска вече 3 ден да започна ли да ги взимам след тренировка кога е по-добре?
най добре сутрин преди и след тренировка и вечер,но зависи от твойте възможности-парични.
[quote author=“westsa”]най добре сутрин преди и след тренировка и вечер,но зависи от твойте възможности-парични.
Пич то си има определена доза която трябва да пиеш 2 таблетки на ден не повече.
[quote author=“Iskren”][quote author=“westsa”]най добре сутрин преди и след тренировка и вечер,но зависи от твойте възможности-парични.
Пич то си има определена доза която трябва да пиеш 2 таблетки на ден не повече.
Ахъм... А 16 белтъка много ли са ми, че на опаковката пише да не надвишавам 4. Стига глупости моля те :roll:
искрен пецов ти си само темата с бисерите.я дай още некое такова мнение да се посмея!!!
Ти щото си се родил научен... човека гледа какво пише на опаковката, ама там дозировките не отговарят за всякакви килограми и всякакви видове трениращи... давай го по-спокойно... :roll:
Трябва да се четат внимателно инструкциите написани от проиводителя. Имал сьм случай да се подведа от написано от тьрговеца на аминокиселини на бьлгарски. Ако продукта е вносен четете какво пише производителя на английски. Имал сьм такьв случай с амино КУАН на МУСАШИ.
КУАН дават добро вьзстановяване и повишават силата. Вземал сьм само две опаковки по 66 гр. Но пьрвата беше по-кьсно произведена и бях много по-доволен от нея, отколкото от втората. Мисля сега да си взема ВСАА, за да видя ефекта.
не не съм се родил научен но мога да чета
и сигорно пише 2 табл няколко пъти
иначе ако се пият по 2 и аз ще си зема от теэ амино!!!xaxa
Добре сега аз казвам каво пише на опаковката защото незнам и питам вие като знаете обяснете да му се невиди какво толкова станало :roll: ?!
Пич ти си цял искрен пецов :lol:
eдин елементарен въпрос, но когато взимаш аминокиселини не трябва и протеините да пиеш???
09.07.05
09:46
споко се повече и повече глупостите ще се овеличават ....
а по топика ... то ти тея 2 линкчета и ако моеш да четеш .. земи ги прочети 2-3 пъти и пак ела да питаш кат не ти е ясно нещо във форума
http://bb-team.org/stuff/000122.php
http://bb-team.org/stuff/000120.php
[quote author=“westsa”]напиши какви са ти аминото и ще ти кажа искрене!!!
Аз пия Амино 3800 на Биогейм + Супермасс 2100 също на Биогейм.
Но мисля тъй като след около 3-4 дни ще ми свърши Супермасс 2100 да си купя направо протеини.
17.07.05
19:53
ае хора моите са 4800 на био тех и ги зимам 10 мин преди тренеровка и след и като си лягам и имам адски мноо енергия
17.07.05
20:16
ае хора моите са 4800 на био тех и ги зимам 10 мин преди тренировка после след и като си лягам :mrgreen: