Избор на фат бърнър

Yoll

24.02.12
20:00

Здравейте!

Аз съм момиче на 17 години,164см ръст,55 кг.Искам да изчистя подкожната мазнина,основно в областта на корема,но не бих отказала и в седалището и бедрата.Става въпрос за максимум 4 кг.Ходя на фитнес 3 -4 пъти на седмица,като една тренировка се състои от 20-30 минути бягане с 10 км/ч,20 мин кростренажор и около 30-40 мин упражнения(има и с тежести).

Стара се да се храня здравословно,като избягвам пържено,сладко,тестяно,бърза храна,както и мазни храни.През лятото свалих около 4-5 кг.Обаче колкото и да тренирам не мога да сваля повече.Та се чудя дали да не си взема фет бърнър.

Прочетох статията за фет бърнърите,както и няколко теми.Насочих се към този http://shop.bb-team.org/biotech-usa-super-fat-burner.

Въпросът ми е дали е подходящ,както и колко време се приема и какво става, когато се спре фет бърнъра?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.02.12 20:33.

Един мой приятел си взе този,пие го вече 2 ра седмица.С много тичане на патечката и други упражнения вече е свалил почти 1 кг.Ще приемаш фет бърнера докато не ти свърши,по 2 таблетки преди тренировка и 2 преди лягане,дано съм бил полезен.

24.02.12
21:05

Честно казано след 2 седмици употреба на този фет бърнър , кардио и други упражнения твоят приятел го е свалил този кг от това , че е имал някаква кардио дейност , не е от бърнъра ...

казано от Гергана Балабанова на 24.02.12, 20:00:

Здравейте!

Аз съм момиче на 17 години,164см ръст,55 кг

Според мен нямаш нужда от фет бърнар на този етап.  На тези години с този ръст и кг според мен си супер. Ако наистина имаш излишни подкожни мазнини оправи храната и тренировките.

казано от Гергана Балабанова на 24.02.12, 20:00:

Здравейте!

Стара се да се храня здравословно,като избягвам пържено,сладко,тестяно,бърза храна,както и мазни храни.През лятото свалих около 4-5 кг.Обаче колкото и да тренирам не мога да сваля повече.Та се чудя дали да не си взема фет бърнър.

Сега се сетих за една голяма грешка която правят много хора. Решават че трябва да свалят кг и искат цяла година да свалят непрекъснато. Има си цикличност във всичко. Ако сваляш килограми и 1 месец си свалила дадени килограми е напълно нормално два три месеца след това да има плато организма да привикне с новите килограми. А друга голяма грешка зимата да се опитвате да сваляте. Дори да сте 200кг и да ви кажат че трябва да станете 100 пак ще се свалят килограми 9 месеца в годината и зимата ще се опитат да задържат килограмите. В България има 4 сезона и трябва да се съобразяваме с тях.

Yoll

24.02.12
22:42

Благодаря за отговорите :)Имам подкожна мазнина,малко е,в долната част на корема.Просто не е плосък в общи линии.А относно храната,няма какво повече да огранича.

MF

24.02.12
23:24

Гери, да оправиш храната не значи да ограничаваш! Означава да се насочиш към определен тип хранене, който да съответства на целите и организма ти, и да го спазваш, съчетавайки го със съответната тренировъчна програма.

25.02.12
12:27

Можеш да пробваш с течния Л карнитин на NOW + зелен чай хапчета NOW

http://shop.bb-team.org/now-foods-l-carnitine-liquid-3000-mg
http://shop.bb-team.org/now-foods-green-tea-extract

26.02.12
16:38

Аз пък съм напълно съгласна с Марин. С повечко търпение разултатите ще са по-добри и най-важното - по-дълготрайни! Младият органзъм трябва да се възпитава да се бори :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1