L-carnitine или Fat-Burner?

21.02.12
18:59

Добър ден, от скоро започнах да се занимавам с фитнес на 17 години съм около 100 кг.,от което се подразбира,че съм с наднормено тегло.Реших да дам всичко от себе си,за да променя това.Направиха ми тренировъчна програма и хранителен режим.Въпросът ми обаче се крие в това,че много хора ми казват,че ще е хубаво да взимам хранителни добавки.Най-известните,за които съм чувал са Fat Burner и L-Carnitine.Четох из най-различни форуми мнения,съвети и така нататък,но те бяха на момчета на моята възраст.Ще съм много благодарен ако някой от по-запознатите потребители по тази тема даде компетентно мнение.Кое от двете е по-добро,вредят ли,какви цени са и от къде мога да си закупя на по-изгодна цена.Ако има и други по-добри добавки от тези двете,моля да ми препоръчате.Благодаря ви за отделеното внимание!

21.02.12
20:20

казано от FRANKO1 на 15.02.12, 20:49:

общо взето схемата е следната:
1. почваш хранителен режим и тренировки. започваш само с това да сваляш килограми. когато темпото на сваляне спадне, започваш с
2. л-карнетина - има важна тема за дози, начин на приемане и време на прима му. когато темпото пак спадне, следва
3. бърнъра - вариантите са много
най-важното в цялата тази схема си остава храненето

22.02.12
10:44

само ще добавя, че явно не си чел каквото трябва или изобщо не си разбрал за какво става дума - “FAT BURNER” е клас добавки, чиято цел е да помагат при сваляне на излишно тегло и то основно мазнини. Бърнарите са 2 основни вида - термогенни и липотропни. л-карнетина е съставна част от повечето фет-бърнари, но може да се приема и самостоятелно, може и да се комбинира с друг бърнър ... абе вариантите са много

23.02.12
21:23

Благодаря за информацията.Ще пробвам един месец без химия да видя дали ще има ефект и тогава ще реша какво да правя.

24.02.12
21:50

Това не е химия.Нито бърнъра нито карнитина.

BE

28.02.14
21:41

З

Мнението беше редактирано от begyasr на 01.03.14 11:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1