24.02.12
23:49
Здравейте! Имам следния въпрос: Къде и кой в София може да ми направи хранителен режим, като го съобрази с физическата активност. Ако може координати, отзиви и цени ще съм много благодарен. Търся по-скоро човек, който се занимава със хранителни режими за спортисти и може да ме насочи и към допълнителни хранителни добавки, а не само диетолог.
24.02.12
23:54
казано от kamazadjiq на 24.02.12, 23:49:
Здравейте! Имам следния въпрос: Къде и кой в София може да ми направи хранителен режим, като го съобрази с физическата активност. Ако може координати, отзиви и цени ще съм много благодарен. Търся по-скоро човек, който се занимава със хранителни режими за спортисти и може да ме насочи и към допълнителни хранителни добавки, а не само диетолог.
Много четене,малко повече ровене из сайтовете,малко проба-грешка и си готов :) Иначе ако имаш излишни средства има хиляди фитнес инструктори и други подобни в итнернет които са готови да ти грабнат пачката веднага,така че ти си решаваш :)
П.С. Ако те насоча към някой сигурно ще се счете за реклама за това няма и да го правя,потърси в гугъл :)
Мнението беше редактирано от Phxxx на 24.02.12 23:55.
25.02.12
00:01
За да не се счита за реклама може препоръките на лични :)
Относно четенето и ровенето съм го правил и продължавам, но ми се иска да се допитам и до специалист. Точно тук е момента, в който искам да подчертая, че искам консултация не с инструктора в кварталния фитнес, без да обиждам никого, а с човек с по-задълбочени познания, опит и практика. До момента съм свалил едни 50тина килограма, но искам да внеса някои промени в режима си. :)
25.02.12
20:24
Аз се доверих на Любомир Иванов и съм доволен.