24.02.12
22:06
Имам следните добавки:
ПРОТЕИН: 2.3KG x Syntha-6
ГЕЙНЪР: 7KG x Serious Mass
КРЕАТИН: 0.5KG x Creatine-T *таурин*
АМИНОКИСЕЛИНИ: 1L x Biotech USA Amino Liquid
ВИТАМИНИ: 75tab x Scitec Daily Vita-Min
Искам да си ги разпределя за 1 месец, някой би ли ми предложил нещо?
Благодаря!
Прочети етикетите според мен единственото нещо за което да питаш е кога да пиеш геинера и кога протеиновата матрица..
Всъщност, по-добре да кажа до сега как съм ги пил..
Тренировка: 8 вечерта
Гейнър: 100г на обяд + 100г след тренировка
Креатин: 5гр на обяд + 5гр след тренировка
Протеин: 40гр преди тренировка
Аминокиселини: 10мл след тренировка
Специално този гейнър и протеин не съм ги пил и за това питам, да.. :)
На протеина няма етикет на български, но до колкото виждам пише, че дозата е 44гр.
Гейнъра утре ще дойде и исках да си разясня нещата предварително, тъй като започнах лек стероиден цикъл и искам всичко да е точно.
Мерси!
Мнението беше редактирано от Chicago на 24.02.12 23:38.
нямаш никаква идея как се пият елементарни добавки (с упътване на етикетите), но си започнал стероиден цикъл - правилно ли разбирам?
Ами казах как съм ги пил до сега, но за тези Syntha-6 и Serious Mass не съм сигурен, до сега съм пил протеина на PhD и гейнъра Olimp GainBolic.
На PhD дозата му беше 60гр, а на GainBolic - 100гр, а за Serious Mass разбрах че била много по-голяма.
Предполагам до обяд ще дойде и ще го разуча.
За цикъла, аз и преди съм правил (със Стромба).
Пак казвам, етикетите са на английски, мой приятел си носи от чужбина и ми праща.
Разчитам повечето неща, но все пак искам да съм сигурен :)
ЕДИТ: Оставете, аз ще се оправя
Мнението беше редактирано от Chicago на 25.02.12 10:22.
25.02.12
10:29
казано от Chicago на 25.02.12, 10:15:
Да и познанията ти за ААС, като за добавките :D :D :D
казано от head_hunter на 25.02.12, 10:29:
Да и познанията ти за ААС, като за добавките :D :D :D
И какво ще рече това, нещо не ми се вижда много адекватно? Или само искаше да покажеш, че знаеш какво означава съкращението ААС :)
ЕДИТ: и да не казвам, че нито ме знаеш, нито ме познаваш, че да коментираш познанията ми относно стероидите
Мнението беше редактирано от Chicago на 25.02.12 10:34.
25.02.12
10:46
казано от Chicago на 25.02.12, 10:32:
И какво ще рече това, нещо не ми се вижда много адекватно? Или само искаше да покажеш, че знаеш какво означава съкращението ААС :)
ЕДИТ: и да не казвам, че нито ме знаеш, нито ме познаваш, че да коментираш познанията ми относно стероидите
Това ти мнение ми даде достатъчно инфо за това, какви са ти познанията за ААС:
За цикъла, аз и преди съм правил (със Стромба).
Първо цикъл не се прави само с орален стероид. Второ гейнър и протеин не си пил, но за сметка на това имаш някакво подобие на стероиден цикъл зад гърба си.
Това дали знам или не, какво е ААС - няма да го коментирам, защото не смятам за нужно да си говоря празни приказки с човек, който прави цикъл със станзолол :D :D :D
Ще ти го каза по друг начин за да съм сигурен, че си ме разбрал - след тези глупости, които си изписал /и свършил съответно/ ми дават достатъчно основания да твърдя, че познанията ти за хранителни добавки и стероиди са плачевни. ;)
Жалко, че тук не се обсъждат забранени медикаменти, защото щях да ти задам неудобния въпрос “Какъв беше ефекта от “стромбата” /дори не си изписал названието на стероида, а търговска марка/, та да те направя за резил.
Ами ето, наистина говориш пълни глупости, не съм казвал, че цикъла е само със стромба, а гейнър и протеин съм пил сигурно повече и от теб. Разбрах какъв е проблема, написах стероиди и се запали, защото от сумати и години ходиш и блъскаш в залата, докато някои други постигат същия резултат за няколко месеца. Какво говори това? Че си малко комплексарче. Продължавай да се дървиш по форумите, приятен ти животец :)
ЕДИТ: а да ме правиш на “резил”.. погледни се в огледалото, пък после говори за това, кой е резила. Такива като теб най ме веселят.
Мнението беше редактирано от Chicago на 25.02.12 11:09.
25.02.12
11:27
Обсъждане на прием на добавки, комплимент към стероиден цикъл, не е тема за този форум.