vupros4e ?

Темата е заключена.

03.06.04
15:04

prochetoh nqkoi drugi temi vuv foruma a i znam i ot priqteli iskakam da vi popitam znachi ima takiva preparati koito stimolirat estestvenoto proizvejdane na testosterona koeto pomaga za pokachvaneto na muskulna masa ... iskah da popitam imali praparati koito stimolirat estestvenoto stimolirane na proizvejdaneto na hormona na razteja .. (do kolkto znam ima no neznam imana na takiva ) btw v edna tema vidqh che pishehshe che dokato chovek spi se stimolira tozi hormon no nz .. ta kakvo vsushnost iskam az ne che sum tolkova nisuk mi iskam da stana oshte po visok i da kacha oshte muskolna masa ... tova kak da kacha muskolna masa mi e qsno no imali nachin da se izdulja ????????

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:03.

03.06.04
16:13

значи погледни естествени стимулатори вьв форума.Там има достс неща.А хормон на растежа се казваше самотропин или нещо такова.Той едва ли би повлиял на височината ти.Това е мое мнение и нека другите кажат нещо по вьпроса :cry:

03.06.04
16:30

poglednah tam no nqma tova koeto pitam .. zatova ako nqkoi znae neka kaje

03.06.04
16:46

Хормона на растежа естествено се произвежда от хипофизната жлеза! Неговата функция е да предизвика растеж в почти всички тъкани! Той също предизвиква усилено синтезиране на белтъчини и намаляване на мазнините, като същевременно повишава енергийното ниво на организма! След достигане на зрялост, собственото производство на растежен хормон постепенно намалява, отслабва се влиянието му, като от части запазва функциите си да стимулира протеиновия синтез, РНК и ДНК ресинтез и превръщането на мазнините в енергия!
Естественото му производство може да се повиши с редовни тренировки, белтъчно-въглехидратни смеси (гейнерчета), аминокиселината Л-аргинин и още доста фактори :D !

EM

03.06.04
16:53

Ami dokolkoto znam kolko visok shte stanesh ti e genetichno zalojeno.No bqh chel za edin kulturist koito porasnal toest na visochina nachi , visql v zalata s tejesti , skachal na vaje i skoci samo si pravil.I taka za 3 god. ot 167 sm stanal 178 ili neshto takova. pochti 11 sm. taka che maikata mu e da visish na lostove kolkoto mojesh.Az taka pravq vsqka vecher hodq da visq zashtoto sam mnogo nisak.Na 17 sam pak sam 168 sm.

03.06.04
17:35

Да добавя също за повишаването на хормона на растежа - добре действат глутамина и ZMA-то! Ако се сетя нещо друго ще добавям :D !
Аха - имаше едно чудо на Мусаши - L-ORNITHINE, и то е стимулатор за хормона на растежа!
Също и L-Phenylalanine, Pyridoxine alpha-Ketogluterate, Inosine!

EM

03.06.04
17:41

Pc_genius govorish za :

L-ORNITHINE - СТИМУЛАТОР НА ХОРМОНА НА РАСТЕЖА
Аминокиселина, отговорна за повишаване нивото на Arginine в тялото. Arginine се изгражда от Ornithine, а Ornithine се освобождава под въздействието на Arginine в непрекъснат цикъл, т.е. за максимално стимулиране на хормона на растежа и намаляване на подкожните мазнини използвайте Ornithine и Arginine в комбинация 2:1.

Терапевтично приложение: хиперанемия, бъбречна профилактика, за стимулиране на растежния хормон, травми.
СЪДЪРЖАНИЕ:100% фармацевтично чист L-ORNITHINE с повишена усвояемост.
ДОЗИРОВКА: 1 ч.л. на гладно или 3 часа след храна, преди тренировка или вечер преди сън в чаша с вода. Да се комбинира с L-Arginine - 1:2.
РАЗФАСОВКА: 75 g = 37,5 дози (1 ч.л. = 2 g) - 40 лв

03.06.04
17:58

mi az nachi sum blizo 175 i sum na 18 i iskam da stana 180 i shte sum dovolen nachii do kolkoto razbrah trqq da hodq da si visq s tejasti vuv fitness zalata ma nali prosto da visq ne da se nabiram .. ok nachii visq .. i otdelno za razteja trea da zimam L-ORNITHINE : L-Arginine = 1:2 tva sutrin na gladno .. nali taka ? i glutamin sushto ? molq potvurdete che sum razbral pravilno i ako moje da mi kajete ot kade da si kupq i kvi pari e pls

BA

03.06.04
20:19

shtraker има една билка, която е много хубава и стимулира хормона на разтежа: Tribolus Terretris. И фирма Мусаши имат екстрат от такава билка на прерарат, казва се: Mega Tribolus Terretris. Струва 21 лева = 75 хапчета. 2 пъти на ден се пие от 1 до 3 хапчета.

03.06.04
22:50

[quote author=“Bad^Boy”]shtraker има една билка, която е много хубава и стимулира хормона на разтежа: Tribolus Terretris. И фирма Мусаши имат екстрат от такава билка на прерарат, казва се: Mega Tribolus Terretris. Струва 21 лева = 75 хапчета. 2 пъти на ден се пие от 1 до 3 хапчета.

Защо ли не съм запознат от този ефект на Трибулуса :shock: ! Я кажи къде си го прочел това за хормона на растежа и Трибулуса, че ми стана интересно :D !

04.06.04
11:37

tribulus terastis е билка която влияе пряко в/у тестостерона и не пряко на хормона на разтежа.Почти всички фирми я предлагат,но пародоксалното за мене поне е че я има само в Бьлгария,но я извличат по синтетичен пьт :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1