02.07.05
18:49
взех си 1кг глюкоза, но не съм сигурен по колко да я пия.днес пих -3 супени лъжици преди тренировка и 2 след. (по думи на продавачката в диабетичния магазин).
16г съм,тежа около 75кг
абе от каде точно си я зел тая глюкоза. аз диабетични магазини не знам каде има и не ми се обикаля да търся, така че кажи ти. абе по- сокро по 50 грама след тренировка. преди недей да пиеш. и до 2 часа след трябва да ядеш и сложни въглехидрати.
Е тази глюкоза за какво се пие само така без нищо не трябва ли да се пие примерно с протеин или креатин?
02.07.05
21:08
еми,не е нужно да я пиеш с протеин или нещо др. за да има ефект,тя си е само и единствено за сила и преди тренивоката върши добра работа.Графе,моита я купих от един диабетичен магазин, които се намира на бул. Гоце Делчев (близо до кръстовището с бул. България).Магазинът се намира м/у пирация Тукан и една голяма видеотека.И все пак още никои не е казал нищо по въпроса ми,по скоро почнах аз да отговарям на ваще :)
02.07.05
21:19
за сила ли ... ???? е тва май ще влезне в темата с бисерите :P :P :P :P :P
от глюкозата сила ???
02.07.05
22:20
не за сила-като креатина примерно,ами за енергия преди самата тренировка.
04.07.05
17:12
Не мислиш ли че си малък още да вземаш каквито и да било добавки, сега както си на 16 ако си тренираш чисто, на 19 ще приличаш на животно, няма да има такъв като тебе, и след това като имаш 3 години такава невероятна основа и почнеш по леко да приемаш добавки представяш ли си за какво става въпрос - помисли!
Недей да си мислиш, че от нещо което струва 2 лева килото ще станеш като Арни, бодибилдинга е бизнес, хора печелят много пари от това ти да изглеждаш добре
Ехааа!!Глюкозата мина към добавките!!
Пий по минимум 75 грама само след тренировка и по никое друго време на денонощието ,за да не трупаш сланини.
16.08.05
23:09
[quote author=“grafa”]абе от каде точно си я зел тая глюкоза. аз диабетични магазини не знам каде има и не ми се обикаля да търся, така че кажи ти. абе по- сокро по 50 грама след тренировка. преди недей да пиеш. и до 2 часа след трябва да ядеш и сложни въглехидрати.
Има един до Съдебната палата на втората(ако не се бъркам) пряка на Алабин ако тръгваш от Витошка. Има и един в жк. Разсадника(пред пазара) има и на кооп. пазар в Люлин.