25.02.12
01:33
Днес един приятел ми даде 1 кутия за 30 кинта, защото на него не му понасял добре и реших да го взема .. В кутията са останали 45 дози, но се чудя кога да почна да го пия . В момента още ходя на трен 3 пъти седмично и след като тренирам всичко на един път, то тогава ще има ли някакво добро напомпване от продукта ? Другият вариант е да изчакам един месец и след като почна на 4 пъти в седмично тогава да налапвам и бустера .. Знам че има много теми относно този продукт, но въпрос точно като моя не видях, за това ще се радвам ако някой даде съвет... :)
25.02.12
01:54
Щом тренираш 3 пъти седмично предполагам, че не си започнал много отдавна и ако е така нямаш нужда още от азота. Моето мнение е да изчакаш още и докато стигнеш застой и тогава да го почнеш. :)
25.02.12
11:57
Тренирам вече 6 месец, но с прекъсвания заради постоянното ми боледуване и първоначално програмата която ми бяха сътворили за 3 месеца беше пълен боклук и за това реших да почна от начало .. Аз и попринцип не мисля да ползвам бустери.. Карам на суроватка и креатинова матрица, но просто така се случи .. Видях, че срока му е доста дълъг за това ще изчакам поне 2 месеца още :)