Какво мислите за приемане на хардкор суплементи на 17-годишна възраст?

25.02.12
02:21

Здравейте, бих искал да попитам какво смятате за приемането на хардкор продукти на 17годишна възраст. Например серия Анимал, Хексаген, Е-бол и др. Също така какъв би бил ефекта от приемането на ХГХ стимулатори?

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.02.12 08:11.

Значи мога да ти кажа конкретно за Animal PUMP на 17 съм, реших да го изпробвам но собствена отговорност. Изкарах един месец, недостатъка или така да се каже страничния ефект беше безсъние (2-3 часа по-малко). Иначе за този месец качих средно по около 20 килограма на уредите и 1.5см ръка (гърба на сам го мерил). Аз бях на ВВД и свалих около 2-3 кг подкожни мазнини и качих маса същевременно, но това се дължи и на програмата която бях 5x5.

25.02.12
12:23

казано от Павел Илиев на 25.02.12, 02:21:

Здравейте, бих искал да попитам какво смятате за приемането на хардкор продукти на 17годишна възраст. Например серия Анимал, Хексаген, Е-бол и др. Също така какъв би бил ефекта от приемането на ХГХ стимулатори?

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Мисля същото което пише на етикетите на въпросните продукти

25.02.12
12:37

Аз по скоро си мислех да приемам 21дена Animal Stak, седмицата почивка която трябва, след това 21дена Animal M-Stak като междувременно съм на ВРД и приемам на Animal Pak. Само не разбрах ХГХ какво смятате понеже мисля че ми трябва още и на височина :)

25.02.12
12:48

На 17-годишна възраст ви трябват хардкор шамари ...

25.02.12
15:56

Нямаше начин да мина без малко хейтване :D

Няма да имаш полза от такива продукти най-малкото. Тялото ти сега произвежда най-много хормони от когато и да било. Не си давай парите на вятъра.

26.02.12
00:08

казано от Павел Илиев на 25.02.12, 12:37:

Аз по скоро си мислех да приемам 21дена Animal Stak, седмицата почивка която трябва, след това 21дена Animal M-Stak като междувременно съм на ВРД и приемам на Animal Pak. Само не разбрах ХГХ какво смятате понеже мисля че ми трябва още и на височина :)

Обясни какъв опит имаш с продуктите и как така реши първо стак, след това м-стак и накрая пак ? не сме хейтъри, а сме “трезво мислещи” хора. Това, че си прочел няколко реда и си видял търгвоските трикове нищо не значи ;)

“Смятаме, че при такъв пример за няколко месеца ще качиш работните килограми с 30-40% и мускулната маса 6-7+кг”

Доволен ?

26.02.12
02:36

Не визирах всички като го казах това и просто имах нужда от мнение което ми даде така че да доволен съм, благодаря :)

Мнението беше редактирано от Павел Илиев на 26.02.12 02:37.

HE

26.02.12
08:46

казано от Павел Илиев на 26.02.12, 02:36:

Не визирах всички като го казах това и просто имах нужда от мнение което ми даде така че да доволен съм, благодаря :)

Мисля, че не схвана иронията в предния пост :D

26.02.12
14:41

Прав си не забелязах ирония, мисля че просто даде мнение за което помолих а не излишен коментар. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1