бицепс и трицепс

EA

04.07.05
18:41

здравеите :) искам да ми кажете добре ли е следната тренировка
бицепс - КОнзентрично/3 серии по 12,10,8/ , Скотово / 3 серии по 12,10,8/ , методиката 21 / сяка седмица сменям едното от упражненията с згъване с дъмбели от седеж,или сгъване с права щанга/
трицепс - Скрипец/3 серии по 10,10,10(щото с повече тежест все още ми е трудно и правя така с тежеста която мога да вдигна) / , С дъмбел зад врат/3 серии по 10,8,8/ , на едно дето се прави долна част на гърди , абе дето слагаш едно въженце и почваш да дърпаш надолу :) / 3 серии по 12,10,8/ , и отново на 1 седмица заменям едно от упражненията с една машина дет си слагам лактите на едни плоскости и бутам там някви железа :) как смятате добре ли е ?

04.07.05
19:14

Ами хубаво е за трицепс да правиш едно от двете основни упражнения - френско разгъване или вдигане от лег с тесен хват.Те най-добре стимулират растежа на мускула.Можеш да смениш някое от тези,които правиш в момента.Не разбрах последните 2-3 упражнения.Други забележки нямам.

EA

04.07.05
19:24

ми френско згъване мисля че още ми е рано щото ми се струва доста тежко упражнение, а за вдигане с щанга мисля че е добра идея макар и да не усещам мн мн напрежение от него....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1