Протектори за бионабола

Темата е заключена.

04.07.05
19:01

Хи.Стана ми интересно с какви протектори се пие бионабола.Аз знам за КАРСИЛ, някои да има други предложения или препораки.

04.07.05
19:18

тамоксифен за ароматизация (генекомастия) и съшто можеш да зимаш и лив 52 тои съшто е за черниа дроп като карсила

ST

04.07.05
22:14

аз казвам транс метил липовитан легаселин
за ся само за тези се сещам

04.07.05
22:23

[quote author=“stanko”]аз казвам транс метил липовитан легаселин
за ся само за тези се сещам

Много е скъп трансметила, ще му излезе повече от зоба! Карсил по хубаво!

Иначе до ГГгалф: оффтопик е, ама се взима против гинекомастия

04.07.05
22:37

хмз че тои и карсила е по скап от бионабола, ама поне е границата около 4 лв за таблетка!
За  транс метил липовитан легаселин  - за сефте го чувам.
Колкото до гинекомастия - аз съм на 20, от зимане на бионабол такова нещо може ли да стане?
Бтв
Забелязал съм, че YODA е много компетентен отностно имената на медикаментите, казвам го по скоро като похвала, въпреки че ми е чудно от каде?
чао :)

04.07.05
23:57

Може и Proviron да си вземеш, да не ти се смалят топките:), но е скъпичък, но и ефективен.

05.07.05
00:29

[quote author=“DarkWolf”]
Забелязал съм, че YODA е много компетентен отностно имената на медикаментите, казвам го по скоро като похвала, въпреки че ми е чудно от каде?

Не съм зобил още, ако това ти е въпроса, но с един приятел имахме бас, кой ще изброи повече “химия” за 5 мин, а аз ги научих преди това кое как се пише, а иначе си се интересувам по-принцип! Интересно ми е, аз чета и за дрогата но не се боцкам, поне химията върши някаква полезна работа! Питай ДЗВЕР, за познанията му, а не е помирисвал зоб! 8)

Относно гинекомастията - може да ти стане от повечето стероиди, в зависимост от това колко андрогенен е препарата! По-принцип оралните стероиди са токсични защото минават директно през черния дроб! Бионабол е силно токсичен (въпреки че някой го взимат като фъстъци - не визирам никой, просто съм виждал и чувал такива глупости) средно андрогенен препарат, задържа много вода и е добре да се комбинирас инжекционен стероид! Най-общо казано ще имаш гинекомастия, ако не го взимаш с протектори!

05.07.05
08:11

Добре!
Сега въпроса е следния само Карсила дали ще ме оправи или да зимам и друго, става дума за неголеми количества бионабол мах. 15 мг!

Колкото до “Може и Proviron да си вземеш, да не ти се смалят топките:), но е скъпичък, но и ефективен.” - четох в някоя тема,че няколко месеца след спиране на приема на бионабол, този проблем се оправя!

YODA не сам се чудил дали взимаш, просто сам ти чел и други постове и видях, че си доста компетентен и затова ми стана чудно!

05.07.05
10:37

Пич, мисля че Карзил и Нолвадекс е достатъчно.На мен ми бяха достатъчни и не забелязах някои странични ефекти.Също така вземах и бирена мая по 15 таблетки на ден,заради пъпките които се появяват от задръжката на вода.

05.07.05
13:24

[quote author=“Lorinser”]Пич, мисля че Карзил и Нолвадекс е достатъчно.На мен ми бяха достатъчни и не забелязах някои странични ефекти.Също така вземах и бирена мая по 15 таблетки на ден,заради пъпките които се появяват от задръжката на вода.

Хаха аз пия карсил (мисля че са пише КАРСИЛ със “с”), а и бирена мая си пия профилактично 4-5 таблетки х 3 пати на ден :)
Само Нолвадекс-а не разбрах за какво служи? Може ли да поясниш?

05.07.05
14:04

Нолвадекс се свързва конкурентно с рецепторите на естроген в организама,като по този начин убива тяхното действие.Хубавото е че нолвадекса е ефтин(тамоксифен БГ производство),но той не възпрепятства ароматизацията на тестостерона.Затова е хубаво да се взима примерно в продължение на поне 3 седмици след края на дейстивието на АС.Можеш да го приемаш и по време на курс,ако се появят проблеми с гръдните зърна или прекомерна задръжка на вода.Обичайната дозировка си я има в описанието на препарата.Също така този препарат намалява резултативността от употребата на АС ,поради по-ниската задръжка на вода !

05.07.05
21:39

[quote author=“DarkWolf”]

YODA не сам се чудил дали взимаш, просто сам ти чел и други постове и видях, че си доста компетентен и затова ми стана чудно!

Хе, хе още има много, много да уча!!

Иначе карсил и новалдекс са достатъчни, както казаха един пост по нагоре! Ако питаш мене, щом само с бионабол ще го правиш по добре го замени с Анавар, ако имаш пари, защото е малко токсичен, не задържа вода, няма опасност от гинекомастия, но е слаб като стероид (по слабо анаболен е от другите), можеш да го срещнеш като оксандролон или подобно име! Това го казвам ако ти е първи цикъл иначе ако си минал 1вия с бионабол може!

06.07.05
11:16

Какви 4 лева за таблетка Карсил? Тя цялата кутийка толкова струва :D

06.07.05
13:36

2.98 лв. 8) Моя е на някаква фирма от Сандански “Медика” (надявам се тва не е мн голяма реклама :roll: ) 40 капсули по 70 мг. :wink:

06.07.05
18:53

[quote author=“Lorinser”]2.98 лв. 8) Моя е на някаква фирма от Сандански “Медика” (надявам се тва не е мн голяма реклама :roll: ) 40 капсули по 70 мг. :wink:

хехе аз що се на продукти на БАЛКАН ФАРМА попадам :П

09.07.05
00:08

Спам

DJGorgio-Astor

09.07.05
18:56

Ся ми стана интересно бе за метана кат са принципно със същите съставки протекторите същите ли са?
Нолвадекс или тамоксифен само в края на цикала ли да го зимам?

12.07.05
01:56

аве против акне какво се взима и за какво е бирената мая?! :?:

KP

12.07.05
09:30

[quote author=“DarkWolf”]Ся ми стана интересно бе за метана кат са принципно със същите съставки протекторите същите ли са?
Нолвадекс или тамоксифен само в края на цикала ли да го зимам?

не! Почни още на втората седмица!
и недей като онази с аспирин да мислиш че мускулната ти ще се излекува ако не е българки! Аспирина по принцип не лекува мускулна треска!
Вземи си Тамоксифен на НИХФ

PR

28.11.05
17:47

В тоя саит секи пиче за химия за сичко друго... изреждате протекторите ама никои не казва как се зимат тия протектори аиде кажете молим ви се аз искам да правя цикъл с биоанабол и вече имам нужните неща Карзил и Нолвадекс и Биоанабола... Имам и схема как да го пия обаче там не пише как да пия Карзил и Нолвадекс ???!!! аре кажете ми молим се  :roll:

HR

28.11.05
19:08

[quote author=“YODA”][quote author=“DarkWolf”]

Най-общо казано ще имаш гинекомастия, ако не го взимаш с протектори!

Това изобщо не е така. Гинекомастията е изцяло зависима от гинетично предразположение. Някои хора ги сърбят зърната само като помиришат Бионабол  :lol:  други могат да взимат по 50 мг на ден без протектори и без проблем. Всичко е индивидуално. Обикновено, по-пухкавите хора са по-склонни кам гинекомастия от кльощавите. Но ако иска човек да е сигурен, може да взима Нолвадекс по 10-20 мг на ден, всеки ден по време на цикъла, и след като свърши цикъла още три седмици, като тогава се увеличава дозата на 30-40 мг/ден през тези три седмици (ако говорим за цикъл само с Бионабол)
Мир

28.11.05
19:20

[quote author=“HomeBoy Recz”][quote author=“YODA”][quote author=“DarkWolf”]

Най-общо казано ще имаш гинекомастия, ако не го взимаш с протектори!

Това изобщо не е така. Гинекомастията е изцяло зависима от гинетично предразположение. Някои хора ги сърбят зърната само като помиришат Бионабол  :lol:  други могат да взимат по 50 мг на ден без протектори и без проблем. Всичко е индивидуално. Обикновено, по-пухкавите хора са по-склонни кам гинекомастия от кльощавите. Но ако иска човек да е сигурен, може да взима Нолвадекс по 10-20 мг на ден, всеки ден по време на цикъла, и след като свърши цикъла още три седмици, като тогава се увеличава дозата на 30-40 мг/ден през тези три седмици (ако говорим за цикъл само с Бионабол)
Мир

Не исках да пиша подобно нещо, поради причината, че някой може да е предразположен, а да не знае и съответно да не взима протектори. Кофтито, е че може да си помисли че може да кара и без протектори, а това е по-лошият вариант. По добре да вземе, отколкото да рискува безпричинно. Няма да навредят толкова, колкото ще предпазят.

PR

29.11.05
14:28

Добре за Нолвадекс разбрахме как се взима а за Карсил ще каже ли някои знам че и тои трябва да се пие повреме на цикъл с Биоанабол,Напосим и т.н.т. ?!

29.11.05
14:38

[quote author=“YODA”]Относно гинекомастията - може да ти стане от повечето стероиди, в зависимост от това колко андрогенен е препарата!

Аз пък мисля, че зависи от това колко лесно ароматизира :wink:  Hexabolon (parabolan) например е много силен андроген, но не ароматизира и може да се ползва без антиестрогени.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1