Въпрос относно качане на ММ без фиксирана диета.

Здравейте,

Въпросът ми е дали е възможно да кача ММ без спазването на конкретен хранителен режим и без прием на каквито и да е хранителни добавки. От 2 месеца се храня и ‘’по-здравословно’‘. Понеже съм студент и то не в България, а в Холандия  ми е малко трудно да спазвам фиксиран хранителен режим. Съшо така, няма от къде да си купувам някой традициони и качествени продукти като саламурено сирене, извара, кисело мляко и т.н.

На 19 години съм; тежа 64кг и съм висок 1,70.

Това са нещата които се опитвам да включвам всеки ден в моето меню:
(Часовете са приблизителни)

9:00 - прясно мляко със 100гр овесени ядки + няколко лъжици мед
11:00 - сандвич с 1 пилешка пържола и котидж чийз ( не винаги ) / 2 банана и 1 ябълка
13:00 - обикновено тренирам между 13ч и 14ч
      *Знам, че след тренировка трява на вкарам храна, но не знам каква... може би въглехидрат?
15;00 - 3 бъркани яйца със 100гр “бяло сирене” или котидж;
      ИЛИ паста с 2 пилешки пържоли; ИЛИ 200гр картофи със 150гр риба
      ИЛИ ориз с 2 пилешки пържоли + 3 филии хляб
16;00 - плодове ИЛИ 1-2 филии с фъстъчено масло ИЛИ 2парчета домашен плодов кекс (сам си го правя)
19;00 - едно от изброените в 15;00ч ( разменям ги) ... + чаша прясно мляко
21;00 - 100гр Kwark (това е нещо между кисело мляко и извара)

Знам, че може би няма да има кой знае какъв ефект, но все пак някой ако може да ми даде съвет. Тъй като съм нов, и още не съм изчел всичкия материал в сайта относно храненето, се извинявам, ако съм написал нещо глупаво.

Поздрави!

26.02.12
00:01

Ами да, напълно възможно е да качиш ММ без определен хранителен режим, стига да се стремиш към храни богати на протеин, въглехидрати..

Поздрави !!

не е нужно да ядеш по часовник , за да качиш , хапвай по 5-6 пъти на ден качествени храни , тренирай редовно и нещата ще се получат

MF

26.02.12
09:25

Храни се както обикновено, като умишлено прибавяш малко повече мазнини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1