26.02.12
13:01
Увеличени ли си нуждите от храна на организма при наличие на мускулна треска и може ли тя да е причина за чувство на глад?
... интересно, не съм забелязала да имат връзка двете неща, по-скоро е възможно да има чувство на глад, ако нещо не е било наред с предните хранения... нека все пак някой по-компетентен да каже :)
Просто при мен съм забелязала, че когато имам силна мускулна треска, се чувствам много гладна, и то най-вече глад за въглехидрати, но аз съм си въглрхидратна свиня така и така.
А случайно да си се сетила, че ако имаш мускулна треска, това означава, че тренировката е била по-тежка, а храненията недостатъчни?
Не, защото ям къмто 3000 калории на ден. Но предполагам, че си прав. Може би, защото калориите ми идват от сладки неща. Мерси.
26.02.12
14:58
Като се замисля приемам 500 калории повече от необходимото(период на качване),спя по 8-9 часа и пак си имам мускулна треска :/
26.02.12
15:03
Мускулната треска може да се появи и при прилично (на средно ниво) възстановяване..Като вземаш медикаменти може да се промени това..