22.02.12
19:08
Здравейте, колеги. Искам да си купя кре-алкалин и съм се спрял на : Кре-алкалин на NOW ; Креа-геник на Weider, на прах ; Креа-геник на Weider, на капсули ; Кре-алкалин на Pure Nitrtion, капсули. Питам хората, които са ползвали някой от продуктите и имат наблюдения. Ще комбинирам с протеин и течни аминота Amino Blast Mega forte на Weider. :)
22.02.12
19:10
ми то кре-алкалина е патентова формула... демек във всяка кутия на всеки производител трябва да има едно и също. Гледам обаче някой от продуктите които си посочил не са от тази патентова формула.
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.02.12 19:11.
Да, прав си! На Weider е някаква подобрена формула “две буферни системи в едно молекулярно съединение”. По-запознатите, ако може да преведат това и да кажат, каква е разликата с кре-алкалина...
Мнението беше редактирано от HouseSoul на 22.02.12 22:26.
23.02.12
11:10
Аз лично бях взел този http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-pure-kre-alkalyn ,и да ти кажа останах доста доволен.Сила усетих,възстановяването беше наистина добро.
ПП. Само да вмъкна че не съм от хората,който имат много голям опит с добавките.
Аз лично бях взел този http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-pure-kre-alkalyn ,и да ти кажа останах доста доволен.Сила усетих,възстановяването беше наистина добро.
ПП. Само да вмъкна че не съм от хората,който имат много голям опит с добавките.
Ами аз като гледам, кре-алкалина на NOW e горе-долу същата цена. Само дето на NOW е в двойно по-голяма разфасовка, но пак по 750 mg на капсула. Явно, за останалите продукти няма да получа повече инфо. За сега клоня към Креа-геник на Weider (въпреки завишените цени в нашата страна).
Ако искаш да ти излезе по-евтино си вземи на Генерик Нутришън Кре-Алкалин. По груби спомени 200гр. - 20лв . Креатина има отвратителен вкус и мирис, но трябва да е точно такъв все пак пХ-то му е към 12. Аз лично усещам ефект от него. Пия го с зелен чай, и на вкус става като некачествен плодов лимонов сок.
Ако искаш да ти излезе по-евтино си вземи на Генерик Нутришън Кре-Алкалин. По груби спомени 200гр. - 20лв . Креатина има отвратителен вкус и мирис, но трябва да е точно такъв все пак пХ-то му е към 12. Аз лично усещам ефект от него. Пия го с зелен чай, и на вкус става като некачествен плодов лимонов сок.
Не искам да ми излиза по-евтино, колега. Искам да ми излезе по-качествено и по-добро за здравето (чрез доказани марки). За това съм се спрял точно на горепосочените продукти. За последен път питам има ли някой, който е пробвал продуктите (точно тези), и ако да, да напишат дали са доволни (усвоямост ,енергия, сила...)?
03.04.12
11:58
на PEAK - 240 хапа от силата - няма такава евтиния
аз правя една кутия почивам 1 месец и после пак
перфектен аз лично много добре го усещам
14.04.12
16:54
Съгласен съм.
Мнението беше редактирано от Stoyan Petrov на 15.04.12 18:53.
22.02.13
16:52
American EFX
22.02.13
14:22
Здравейте, препоръчайте ми от коя марка да си взема този вид креатин?
За да няма много въпроси ще добавя: 22г., тренирам от 5 месеца 5 пъти в седмица, като преди това имах още половин година стаж, но бях прекъснал. Взимал съм само протеин 1кг преди месец. Сега искам нещо, което да ми дава малко екстра сила и издръжливост, тренирам след работа и съм малко уморен.
24.02.13
15:26
All American EFX, Ultimate Nutrition, Amix, Scitec.
06.03.13
15:48
Днес звънях на 4 магазина и никъде нямат ALL AMERICAN EFX Kre-Alkalyn 750mg. / 240 Caps
Ако някой знае къде има да ми пише на лично съобщение. Благодаря.
31.03.13
11:30
Извинявайте, колеги, обаче от кре-алкалина, включително този оригиналния, не съм видял никаква полза. Накрая бях стигнал до 9 грама на ден и все така нищо....