27.02.12
19:01
Здравейте.
Направо на въпроса - на кръгова съм и за рамо мисля да правя само пуш преси засега, но проблема е, че не мога да ги правя с достатъчно тежки килограми. Смисъл, като гледам техниката, трябва леко да подскочиш, по-скоро да се надигнеш на пръсти, но аз няма нужда да го правя това, защото не мога да дигна такава тежест, камо ли да правя пуш-преса с нея. Може би раменете ми са изостанали? То всичко ми е изостанало де.. сега ги правя с леки тежести, колкото за 10тина повторения и няма нужда да се надигам на пръсти. Да продължавам ли да ги правя така, докато мога да вдигна големи тежести, като вече ползвам краката (както трябва) или да правя нещо друго за рамене?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.02.12 21:12.
27.02.12
19:08
Според мен можеш да ги правиш седнал. :) Успех
27.02.12
19:11
Използвай такава тежест, с която да правиш 8-10 повторения ЧИСТО с ПРАВИЛНА ТЕХНИКА.
27.02.12
19:36
Е това е странното. Ако го правя с тежест, позволяваща ми 10 повторения, то тя ми не е достатъчно тежка, за да използвам краката, следователно това не е точно пуш-преса, ами просто.. бутам щангата над главата ми :D Не се чувствах сигурно с голяма тежест, но следващия път ще пробвам. Тогава предполагам, че ще използвам и краката.