27.02.12
19:22
Имам предвид:
1.Преди тренировка пия матрицата без нищо друго.
2.След тренировка пак пия матрицата.
3.Две-три минути след нея пия Гейнера заедно с Аминокиселините.
Има ли някакъв проблем, правилно ли е, и как стои въпроса от здравословна гледна точка, имам предвид да не би да се натоварят бъбреците или каквото и да било друго ?
Благодаря за отговорите ви предварително ! :)
казано от pRoGressive на 27.02.12, 19:22:
Имам предвид:
1.Преди тренировка пия матрицата без нищо друго.
2.След тренировка пак пия матрицата.
3.Две-три минути след нея пия Гейнера заедно с Аминокиселините.Има ли някакъв проблем, правилно ли е, и как стои въпроса от здравословна гледна точка, имам предвид да не би да се натоварят бъбреците или каквото и да било друго ?
Благодаря за отговорите ви предварително ! :)
(dull) нали се сещаш, че всеки продукт се пие по различен начин.. има матрици по време на тренировка, такива след тренировка или пък преди кажи марки, нещо за себе си..
коя матрица се пие по време на тренировката?
на въпросите - колко дози от матрицата ще пиеш, зависи от личното ти тегло (най-вече) и марката.
Сайз Он на Гаспари се пие по-време на тренировка , поне така е по-етикет според производителят.
28.02.12
13:36
Въпросът е какво очакваш да постигнеш от това.
Другото на опаковката го пише :)
29.02.12
20:29
Матрица——> Scitec Crea-bomb 660 gr.
Аминокиселени——-> Amino ST 2300 (Bio Tech USA) Aminoacids
Гейнер - не го знам, правят ми го там
Очаквам ЧИСТО ПОКАЧВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА, интересува ме дали ще имам желания резултат и дали по някакъв начин товаря организма си и го увреждам, черен дроб, бъбреци и така нататък, най-вече от здравословна гледна точка ме притеснява дали всичко е окей... ??
Едит: Пия всичко според оказаните дозировки, въпроса е да не ми дойде в повече...
Мнението беше редактирано от pRoGressive на 29.02.12 20:30.
29.02.12
22:15
казано от pRoGressive на 29.02.12, 20:29:
Очаквам ЧИСТО ПОКАЧВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА, интересува ме дали ще имам желания резултат и дали по някакъв начин товаря организма си и го увреждам, черен дроб, бъбреци и така нататък, най-вече от здравословна гледна точка ме притеснява дали всичко е окей... ??
Бе аз знам, че мускулна маса се качва от храна, а не от добавки, но де да знам - може и да съм изостанал нещо.
А и под, “каквото мама или баба сготви” не се разбира храненето да е добро. От тренировката също зависи - при 30 серии за бицепс /знам, че тук е момента в, който ще разочаровам повечето летни билдъри/, резултатите няма да са ти покачване на мускулна маса.
Само едно въпросче - по-големи боклуци не можа ли да си вземеш? И за биотеч, както и за Сайтек е писано, та писано във форума.
Никой не може да ти каже, дали увреждаш това или онова, но шанса при недоказани и измислени фирми не е нулев.
Само да питам, знаеш ли, че може някой да се е изплюл така, както не знаеш, какво ти забъркват? Изобщо се чудя, как може така да пиеш нещо на юнашко доверие?
С две думи въпроса зададен от теб е идиотски, защото със същия успех можеш да ме попиташ и за числата от тото-то /там може и по-голям успех да имам/. Ако искаш да се самоуспокоиш, че от тези измислени добавки, ще станеш звяр - сори за това трябват доста повече неща от добавки.
29.02.12
22:27
Аз пък съм чувал за добри отзиви относно сайтек нутришъна от трениращите в залата,колкото се отнася до възстановяване и точно за това трябва да се пробва.То се знае,от едно бцаа мм не можеш да качиш :D
29.02.12
22:29
EDIT: Fail :D Нещо ми се спи и не фукнционирам добре |-)
Мислех да пробвам протеина им де :D Ама ще видим.
01.03.12
20:51
Значи, основно ме интересува от здравословна гледна точка при тази комбинация от добавки бих ли си навредил по някакъв начин, просто искам адекватен средностатистически отговор, пък за другото не се притеснявай...
Така, някой, който да ми разясни това, което питах ?
01.03.12
21:00
казано от pRoGressive на 01.03.12, 20:51:
Така, някой, който да ми разясни това, което питах ?
Ако си клинично здрав и употребяваш добавките правилно, риск за здравето ти няма.