04.07.05
19:02
здравеите.
искам да ви попитам с пържени картофи може ли да се качва маса.
и вредни ли са при тренировки.
04.07.05
23:50
Дам доста мазно ще качваш от тях!
... и още 1-2 стола... :) човека дори не е дал мерки, ти го накара да се тъпче като невидял....
mugatu, кажи си мерките и от колко време тренираш и тогава ще ти кажем какво ще направят пържените картофи за теб ;)
ами мерките ми са 182 см, 94 кг ....тренирам за маса от 3 седмици и малко по програма за маса от саита на бб-тийм за начинаещи.
имам опит и от преди. тогава също тренирах за маса и от 65 кг станах 90 като си хапвах стабилно :)
верно че съм качил и мазнина, но и масата не е малко. направо някои хора не могат да ме познаят...кажи речи съм двоен.
та за картофките знам че са източник на мазнинка...но веднъж дваж седмично не би трябвало да вредят....или?
не веднъж дваж даа
ама пък да не изяждаш по 5 кила
а за колко време качи 25 кила
миналата година имах 4 постоянни месеца тренировки и от тогава до сега. първия месец като започнах (имах малко приспособителен период дето е общи тренировки) и инструктура във фитнеса ми даде програма за полу професионалисти от списание Флекс. значи започнах от 40 кг на лежанка и за 4 месеца стигнах до 80 (качих двоини кила на всички упражнения почти) и със хапване първия месец качих 15 кг. другите 10 ги качих в рамките на останалите 3 месеца и след като спрях да тренирам.
бързо качих щот се нацепих на бицепсите, таза и гърба.
я я дай тая програма на мене вълшебна ми се вижда за 4 месеца 40кг
нереално без зоб
няма зоб.
програмата не мога да ти я дам щото тва беше миналата година.списанието се е изпарило вече.
спомням си че трябваше да правя по 3 или 4 серии по 10 повторения с максимум кила (както са си тренировките за маса). беше 4 пъти седмично като 2 по 2 се дублират...значи гърди, бицепс, трицепс, трапец за първи ден и крака, корем, гръб, рамо (не мога да гарантирам за последователността на упражненията) за втори ден и тва се повтаря два пъти седмично, като за всяка мускулна група се правят по 2 или 3 упражнения.
с повечко ядене и за 0-ла време ставаш 100 кг :) (което не е много хубаво)
ама на мене ми помогна щото бех като мравка.
ще опитам да намеря списанието за по точни факти, но едва ли е още живо.
опитай се да го намериш на всички ще е интересно как за 4 месеца ти се вдига силата с 40кг
А кое му е чудното, нормално е, като си начинаещ силата да расте бързо. Навремето водих един приятел на фитнес, за два месеца от 50 на 75 кг лежанка, за серии, не единично повторение. При това ядеше два пъти дневно и не качи маса изобщо.
еми интересно мие много за мене тва е почти невъзможно
за 4 месеца 40 кила отгоре сила
и 35 кила маса
при мене не минават тия.
За килата - със сигурност е качил много мазно. Но силата не е проблем да се вдигне толкова.
незнам явно аз бъркам защото от година и половина съм си вдигнал силата с 45 кг
но 2 месеца не тренирах през това време защото ме наръгаха в ръката
такаче може би аз греша с преценката но не мога да повярвам за 4 месеца 40кг
ей килата на масата са 25 не 35 :) да си имаме уважението :)
а пък за програмата още в петък ще проверя.
[quote author=“westsa”]незнам явно аз бъркам защото от година и половина съм си вдигнал силата с 45 кг
но 2 месеца не тренирах през това време защото ме наръгаха в ръката
такаче може би аз греша с преценката но не мога да повярвам за 4 месеца 40кг
Щеше да е невероятно, ако беше си вдигнал от 80 на 120 или от 120 на 160 за 4 месеца :) От 40 на 80 не е толкова невероятно. Няма нужда да се сравняваш с него, хората са различни, някой напредват по - бързо от други, по различни причини.