Горната част на гърдите ми изостава

Горната част на гърдите ми изостава. Като си стегна гърдите се забелязва, че всичкия мускул слиза доло и става доста грозничко, а отгоре е празно.
Правя тези упражнения за гърди
Повдигане на щанга от лег 3x8
Повдигане на щанга от полулег 3x8
Повдигане на щанга от лег с обратен наклон 3x8
Затваряна на гърди на скрипец 3x8
Обаче на полулега доста се поизмъчвам и правя по 6 повторения, някой път даже и по 4. Едвам вдигам на полулега 25 килограма ще смъкна на 20 следващия път. На обратния лег вдигам 30 бих могъл и 35.
Мисля че това е една от причините горната част да изостава.
Ако сте имали същия проблем моля споделете.
кг 55 год 14 ръст 171

Темата беше редактирана от Димитър Димитров на 28.02.12 17:42.

28.02.12
18:09

На 14г и 55кг горните гърди  са последното нещо което трябва да те притеснява че изостава. След няkолко години когато качиш 25-30 килца и работната тежест стане над 100 кила тогава гледай кое ти изостава.

28.02.12
18:13

Дам така е ..
Иначе прави и кофички..страхотно упражнение !
Ако не можеш на успоредката, прави ги на машина..
Успех ;)

28.02.12
21:16

почвай с горната лежанка ако искаш горна част :)

29.02.12
11:05

Прави са пичовете, че ти е рано да знаеш кое ти изостава. По тези данни ми се струваш доста слаб, така че наистина качи първо 20-ина кг и тогава. Но все пак си искал съвет и ето го ... За 4-8 седмици тренирай само горната част на гърдите като премахнеш хоризонталната (прави я в 1 серия на края на тренировката за изпомпване, като редуваш седмица с дъмбел и седмица с лост). На мен така ми дръпнаха преди време. Долната също я махни но не и кофите. Кофи - широк захват, лактите в страни, краката пред тялото и си пич. Също гледай и пек дека да ти е за горна, абе наблегни на нея и без това от нея най много расте гърдата и изглежда като плочка. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1