23.04.11
13:39
Ще ти препоръча Анавайт :)
Питах го понеже видях че е пил Anavite и Adam за Orange Triad и те си имат плюсове :D
Тъй, тъй ха добър ден ;)
Ще пропусна началните поздрави и хвалебствия и минавам директно по същество :) Не съм тренирал от 6 месеца, не съм пил добавки от 1 година, не съм се хранил добре от 8-9 месеца. Причини бол, ще спомена само по-съществените като жени и алкохол :D
Това в кръга на шегата...или пък не :D Как и да е, завръщам се леко към ритъм, вече направих две тренировки. Равносметката е следната- смехотворни тежести, смазваща мускулна треска и лоша техника на някои упражнения, буквално все едно сефте ги правя.
Ето вчерашната “тренировка” :
Полулег 4х8 @ 40 кг
Набирания широко 4х4-5 недобра техника
Кофички 4х8
Гребане щанга 4х8 @ 40 кг
Клек 4х8-10 @ 40 кг
Раменни преси с лост 3х8 @ 35 кг
+ малко бицепс, трицепс и корем
Днес едва съм станал от леглото :D Таа така... Храната също не е добре, но след няколко месеца без режим и с 50 гр. протеин на ден-толко.
4 яйца + 2 филия хляб + зеленчук
150 свинско + 250 пеКани картофи
1 чиния мусака
150 пил. филе + 100 бял ориз
+ евентуално 80-100 гр .орехи
Нещо такова, ще се напъна до 5 хранения да ги докарам и да вдгина грамажите, но няма да стане бързо и лесно със сигурност.
72.3 Кг съм, не се бях мерил от месеци. Видимо съм загубил доста маса, но пък положително погледнато съм с 0.4 % подкожни мазнини :D Туй от мен засега, чудя се за едно протеинче, ама май по-добре да оправя храненето първо...а да и да докарам до 50 кила лежанка също :D
Корп аут :)
16.02.12
17:18
Колини Ует :D
Така кат гледам поне раменната преса е доволно силна спрямо полулега и гребането :Д ;Д ;Д
Така го мисля и аз ;) Иначе за “програмата” нещо ? Ок ли е като за 6 седмици някъде ? Нещо преренирано или недотренирано да остава ?
Добре изглежда- колко пъти седмично ще я правиш, колко време ти отнема? Виж как ти се отразява и ще прецениш дали има нужда от + - някъде.
Междинно мерене на 2 седмици- 73.2 или + 0.9 кила :) Бавно качвам работните тежести и почвам да се чувствам fit :)
Апетита също нараства, но храната още не е читава. За другата седмица отложих старта на “тежката артилерия” - овес и кафяв ориз :D
Лека ви, аз полягам :D
Мнението беше редактирано от korpusito на 29.02.12 01:47.
29.02.12
09:37
Здравей , Корпии .
Следим те , добре дошъл отново ! :)
Добре заварил :)
Айде да драсна и днешната вълнуваща и изпълнена с рекорди тренировка :D
Полулег 4х 7-8 @ 40, 44, 48, 50 кг
Набирания широко 4х 6-7
Кофи бабоне 3х8
Гребане с щанга 4х8 @ 40 кг
Клек 4х8 @ 40,44, 48, 50 кг
Раменни с дъмбели 3х8 @ 12, 14, 14 кг
Храна :
3 яйца + суджук + 2 филии + 3 портокала
—-Тренировка—-
мед + 5 белтъка + 1 жълтък
200 свинско филе + 80-90 гр бял ориз
150 пил. филе + 200 карт. пюре + 1 питка
Предстои- кюфтета до отказ + салата и лЯб
Хипер преял съм, а не е като да съм ял кой знае колко.
мали,корпито се върна ся и аз ще трябва да започна да тренирам и пиша :(
01.03.12
16:47
казано от korpusito на 29.02.12, 21:13:
... 5 белтъка + 1 жълтък
Каква е причината да не ядеш жълтъците ?
Тъй... математика фор дъмис :
6-те белтъка след тренировка струват ~2 лв и ми дават двайсетина грама протеин. Това е горе-долу на парите на доза Хидроуей—-> всеки трябва да пие протеин.
Fitness for dummies:
6-те белтъка са абсолютен та**к по само себе си (без жълтъците) и не, няма да ти се забави критично усвояването на белтъчини заради мазнините и не, доза хидро-мега-гига-ултрапептиден-с повишено съдържание на BCAA-whey не е по-добър вариант ;)
02.03.12
18:22
Брато истинска храна му е майката... кво сте се зарибили всички с тия добавки... една пилешка пържола/яйца са в пъти по - добър източник на протеин отколкото 1-2 скуупс оф УЛТА ГИГА МЕГА НАЙ - ЗДРАВИЯ УЕЙ ПРОТЕИН !
За мен даже протеина на прах е ненужен и се използва само, за да се печелят пари от ДЪ ПОУСТ УЪРКАУТ УИНДОУ ОФ ОПЪРТУНИТИ и е направено за такива балъци, които ако не си приемат протеина веднага щом са оставили щангата ще катаболизират и изпадат в депресия...
Мнението беше редактирано от Калоян Чолаков на 02.03.12 19:15.