Какво мислите за протеините на Biotech?

28.02.12
20:37

Цента ми е да качвам само ММ без излишни мазнини и си търся сравнително евтин протеин.Какво ви е мнението за тези:

1.Biotech usa Nitro pure whey gold
2.Biotech usa 100% iso whey
3.Biotech usa Ultra whey pro

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.02.12 20:41.

28.02.12
21:27

По-добре си вземи Syntrax . Разликата в цените не е толкова голяма. Не очаквай да станеш машина от 2 килограма протеин, ако не се храниш правилно

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 28.02.12 21:28.

То и правилно да се храни няма как да стане машина с 1 кофа протеин.. Лично мой съвет,  в краен случай си вземи на Скайтек ... Те поне стават за нещо, макар че един приятел изпи 6 кофи от тях и не мръдна, а от както почна на Синтата положението е съвсем друго.. По - добре спести за нещо качествено от колкото да си пилееш парите за боклучета.. В това лично аз се убедих :)

28.02.12
22:23

В Syntha ми казаха че имало прекалено много въглехидрати или мазнини.Не помна точно кое беше но от нея наистина се качва проблема е че не чиста ММ.

Има нещо вярно, но не е толкова трагично .. Протеини  има наистина много,  с малко търсене съм сигурен, че ще намериш перфектният за теб ...Но просто не се хвърляй на евтиното като мен в началото.. Ефекта е подобен на това да си избършеш задника с няколко 50тачки .. Пък и  и все пак  тялото ни не е играчка...

29.02.12
01:08

Така е прав си.И аз съм на същото мнение като теб, просто мислех че от протеин до протеин голяма разлика няма и затова гледах тези пък и знам че BioTech не са лоша фирма.Също така доста казват че не е голяма разликата между различните протеини и резултати от тях немогат да се очакват.

Само с протеини резултатите, които всички предполагам искаме няма как да станат . Ако си сравнително нов в залата може би най - подходящи са продуктите на Скайтек, като цена и ефекти, но в никакъв случай не се връзвай на нещата, които пишат за продуктите си .. Най - добрият вариант си е пробването.. Относно Биотеч съм ползвал Кре Алкалин креатина им ( никакъв ефект ) и в момента ползвам все още мега бцаато, но не бих си го купил пак ... само вятър  правя с тях :) Много добри отзиви съм чувал за Zyngex например .. 2.300гр ( 91 дози протеин ) се намират за 70лв  в сравение със Синтата , калориите, мазнините и въглехидратите са 2 пъти по - малко .. Но само с протеин не очаквай нищо съществено !

HE

29.02.12
18:56

казано от Дамян Цветанов на 28.02.12, 22:16:

Лично мой съвет,  в краен случай си вземи на Скайтек ... Те поне стават за нещо, макар че един приятел изпи 6 кофи от тях и не мръдна, а от както почна на Синтата положението е съвсем друго.. По - добре спести за нещо качествено от колкото да си пилееш парите за боклучета.. В това лично аз се убедих :)

Сега последно Сайтек става, да го взима или да пести за нещо качествено? :D :D :D

казано от Дамян Цветанов на 29.02.12, 15:23:

Само с протеини резултатите, които всички предполагам искаме няма как да станат . Ако си сравнително нов в залата може би най - подходящи са продуктите на Скайтек, като цена и ефекти, но в никакъв случай не се връзвай на нещата, които пишат за продуктите си .. Най - добрият вариант си е пробването.. Относно Биотеч съм ползвал Кре Алкалин креатина им ( никакъв ефект ) и в момента ползвам все още мега бцаато, но не бих си го купил пак ... само вятър  правя с тях :) Много добри отзиви съм чувал за Zyngex например .. 2.300гр ( 91 дози протеин ) се намират за 70лв  в сравение със Синтата , калориите, мазнините и въглехидратите са 2 пъти по - малко .. Но само с протеин не очаквай нищо съществено !

Ако е сравнително нов в залата, това означава, че е наивен, не е пробвал други добавки и е точно за Сайтек - така на унгарския боклук, пробутван, като Щатски /за по-престижно/, ще му се види амброзия. Какво си ги зарекламирал тези боклуци все едно взимаш процент от тях? Интересно ми е, какви са “ефектите” от прословутите “Сайтек”, освен звучните пръдни и това, че пълниш джобовете на някакви търсачи на балъци?
Какво е това “Zyngex” - KFC са си сменили името на така популярния Зингер или? В случай, че си имал в предвид Syngex на Vpx, то по-добре е да научиш, как се изписва преди да препоръчваш нещо.
Между другото има и хубави марки, та пробвайте ги - може и да ви пораснат бицепсите с по 5 см., но най-ще се радвам да спрете да ръсите глупости за неща, които определено са ви мътни и, ще се коментират продукти извън въпросните 5 марки.
Аз разбирам, че е криза и всеки гледа да мине тъничко, но поне ги давайте за храна. Моля да не ми излизате с “храненето ми е ОК”, защото обикновено след, като си напише някой такъв режима се смея все едно съм на страницата с вицовете.

29.02.12
19:55

head_hunter какво да очаквам от Syngex в комбинация с BCAA и тежки тренировки ?

head_hunter не препоръчвам Скайтек, но пък и  за такива като него, какво по - изгодно би му препоръчал ми е много интересно ? Ползвал съм  3 мостри на Биг Банга и ефекта беше в  пъти по - добър от малко повече от 1/2 бутилка Ендоръша ... Ясно е,че е ако се взимат добавки е добре да са Американски... И можеше ти да му препоръчаш някоя добавка, като е решил да си вземе, каквото и да му говориш за ядене, той  пак ще си вземе добавка ...  И аз бях така и всичките ми познати бяха същата работа в началото и после се осъзнаха ...Относно Syngex мисля, че много ясно казах, че съм ЧУВАЛ ( не пил ) от добавката ..Очевидно е,че знаеш много, но защо винаги си агресивен в писането си  бе човек ?

HE

29.02.12
21:09

казано от MARTO_CSKA на 29.02.12, 19:55:

head_hunter какво да очаквам от Syngex в комбинация с BCAA и тежки тренировки ?

Ако храненето и тренировката ти не са съобразени с нуждите чакай ...... дядо Коледа например, ако е обратното - по-добро възстановяване.

казано от Дамян Цветанов на 29.02.12, 20:35:

head_hunter не препоръчвам Скайтек, но пък и  за такива като него, какво по - изгодно би му препоръчал ми е много интересно ? Ползвал съм  3 мостри на Биг Банга и ефекта беше в  пъти по - добър от малко повече от 1/2 бутилка Ендоръша ... Ясно е,че е ако се взимат добавки е добре да са Американски... И можеше ти да му препоръчаш някоя добавка, като е решил да си вземе, каквото и да му говориш за ядене, той  пак ще си вземе добавка ...  И аз бях така и всичките ми познати бяха същата работа в началото и после се осъзнаха ...Относно Syngex мисля, че много ясно казах, че съм ЧУВАЛ ( не пил ) от добавката ..Очевидно е,че знаеш много, но защо винаги си агресивен в писането си  бе човек ?

Избягвам да препоръчвам, каквото и да било на хора, които дават оскъдно инфо за себе си - има две теми, които са засегнали въпроса:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51808
http://www.bb-team.org/forums/viewannounce/42883_26
При теми пуснати по горния начин, бих си направил труда да съпоставя цени, съдържание по етикети и т.н., ако потребителя не може да намери сам инфо по въпроса. Виж сега, точно за това говоря, че съпоставяш добавки, които нямат общо, а това, че вносители ги слагат в една категория - не означава, че трябва да бъдат сравнявани /сравняват се добавки с еднакви или приблизителни съставки, а специално БигБанг е от продуктите “слагай да има, па ега някой се излъже”/. Следващия момент е, че три мостри са проба, както и половин бутилка ендоръш /между другото препоръчителната доза от Ендоръш е 1/4, като и аз не съм доволен от него/, но не и основание да се дава определение или мнение за даден продукт.
Колкото до това дали ще си вземе добавка, а няма да ме послуша да си оправи храненето, тренировката и едва тогава да пробва различни видове добавки /които впрочем имат съвсем различен резултат, поставени при различни условия/ - е не мога да спася всички идиоти на тази земя /добре де поне регистрираните тук/, но поне мога да опитам, а не да давам ръчна граната на маймуна. Мисля, че няма смисъл да обяснявам, как човек може да се надцени под влиянието на някой от стимулантите в някои от продуктите /аз самия на скоро свърших подобна глупост, въпреки, че минавам за разумен в тази област/, а да не говорим за човек без опит.
За Syngex те захапах точно защото си чувал и се получава малко “Аз не съм ял, обаче батко е гледал един, как яде”. Идеята тук е да се споделя собствения опит, като не се набляга само на добавките, а и при какви условия са били използвани.
Тона ми не е агресивен, но се дразня лесно от глупости, които могат по една или друга причина да навредят на даден човек, въпреки, че може съвета да е даден съвсем добронамерено. За глупави въпроси, няма да споменавам - те дразнят всички, май :D

Евала, това вече е друго нещо ... :) Относно пича, мисля че в търсачката има безкрайно много теми, като дори самият аз наскоро бях напускал доста подобни, така че с повече четене ще се оправи.. Но за 60лв на месец,  наистина по - добре да ги дава за храна или ако толкова иска добавки да си вземе нещо, колкото да си начеше крастата, макар за мен химията под каквато и форма да е, не е играчка и не бива с толкова лека ръка, да се приема ....

казано от MARTO_CSKA на 28.02.12, 22:23:

В Syntha ми казаха че имало прекалено много въглехидрати или мазнини.Не помна точно кое беше но от нея наистина се качва проблема е че не чиста ММ.

Ти какво искаш, чисто ли да качваш? :О Обади ми се ако успееш.Относно синтата, има въглехидрати, да , но това означава ли, че ще се омазниш?Разбира се ако дневната ти нужда е 200 гр въглехидрати а ти приемаш 250-300 и то без синтата ще чакаш да качиш чисто както каза хед_хънтър, ще чакаш Дядо Коледа.

29.02.12
22:35

Въпросът е от чий зор да плащаш за тая захар вътре вместо за същите пари да вземеш продукт с по-голямо общо съдържание белтък

Мнението беше редактирано от Stan на 29.02.12 22:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1