05.07.05
09:27
От известно време бягам сутрин рано на гладно. Но като слушам Недик в неговото предаване, малко ме наплаши. Начи той разправя че от бягането се сваляло много мускулна. Значи аз на ден си набавям необходимите белтъчини, калориите са може би малко повече от колкото изразходвам, и мазнините са в минимален %. Мислите ли че ще си стопя мускулната маса, която 3 години вече и незнам колко месеца си е правя на чисто само с хранителни добавки и правилно хранене.
Наблюдавай се внимателно. При всички случаи не би трябвало да има проблем, ако не прекаляваш с продължителността и броя на бяганията.
Зна4и 4-5 пъти в седмицата бягам, и сигурно 4 дена в седмицата тренирам с тежести, в момента даже съм поспрял и съм се отдал изцяло на лостове.
Може и да загубиш маса така. Зависи какви са ти целите, но е добре бягането да е нетренировъчен ден.
Ами целта ми е да си изчистя подкожните мазнини около корема гърдите. А и около бицепса. Значи в ден в който съм бягал да не ходя към лостовете така ли?
PS:Спадам към мезоморфите
При 4 тренировки седмично: 2, най-много 3 аеробни в нетренировъчните дни, не повече от 45мин. Могат да се добавят до 2 аеробни след тренировка по около 20мин. Но експериментирай, мери се редовно и виж как ти се отразява натоварването.
[quote author=“TMT”]А нещо за лостовете да кажеш, как ти се струват въобще като вид тренировка
При правилно структурирана тренировка може да се постигнат добри резултати. Да не забравяме, че съществуват и упражнения със собствена тежест, които също са добри.
Ми реално погледнато гимнастик с лошо тяло не съм виждал, явно има някаква полза от упражненията със собствена тежест.
не го слушайте тоя недик само може да ви излъже.с правилно ядене амино fat burner ефедрин за един месец свалих 3 кг и качих на ръце с 1 см.Номера на китайката е хем да сваляш хем да качваш
Ами Недик понякога говори умни работи или гостите му са постигнали значими успехи ама като изцепи нещо такова и те мята в тъч. А уж разбира, а ми говори за точкова редукция и че велометър горял мазнини само в кръста и коремната област, и никаква мускулна маса не падала.
05.07.05
13:45
А свалям доста маса от тичане , и затова не го практикувам.Плуването е по-удачен избот според мен.Не било толкова ефективно като кроса,но пък е по-щедящо ! Разбира се всичко е строго индивидуално.Без стимуланти ще си загубиш маса като пи4!
Аз вече тичам от 10на дена(30-40мин) всеки ден и за сега(да чукна на дърво) мускулна маса не съм загубил.Само мазнини.Според мене всичко е индивидуално-при някои повече загуба,при други почти никаква :)
05.07.05
19:52
Колко тежиш ТМТ?
165см съм 73-75кг съм последно бях 75 някъде. Трениращия :) никога не бих посегнал към стимуланти ако няма да правя пари от тялото си. А отделно съм забелязал че преди като тренирах футбол, в големи горещини с много натоварване, не съм свалял почти нищо да некажа , нищо, но тогава незнаех що е тва диета :)