Избор на гейнер

29.02.12
13:16

Здравейте,реших да се консултирам с вас при избора на гейнер.На 17 години съм,тежа 72 кг. и съм висок 1.86.Тренирам от около 1 година и основната ми цел е покачване на тегло и оформяне.Мисля да започна с приема на креатин+гейнер,но не знам дали това е най-удачния вариант за възрастта ми.Ако смятате,че е удачен този вариант,моля да ми препоръчате като за начало гейнер на добри пари и ако успея да кача маса после да продължа на протеин.Мерси предварително! :)

29.02.12
13:18

Да предположа ли?
Гейнер за покачване на мускулна маса и суроватъчен протеин за чистене? (giggle)

29.02.12
15:52

Смятам , че щом си 186см на 72кг е най-добре да си оправиш храненето , после мисли за добавки.

HE

29.02.12
19:02

казано от Dominic на 29.02.12, 15:52:

Смятам , че щом си 186см на 72кг е най-добре да си оправиш храненето , после мисли за добавки.

Що бе, виж сега ще почне с гейнър и протеин, а след това, ще продължи на протеин? Ти, като не си чувал за подобни неща, не означава, че няма да станат.
Взимай смело, моето момче, даже и още нещо можеш да си вземеш, ако това ти е малко - колкото повече, толкова по-добре. За лятото, хем ще си качил в бицепсите или там още, каквото искаш, хем ще си се изчистил, като за преди състезание.
Има и друг ефект - може да поумнееш, да ти мине мързела и да почнеш да четеш, как стават нещата /последните случаи са наистина редки/.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1