Край с БИОНАБОЛА!А сега какво?

Темата е заключена.

03.07.05
18:23

Здравеите.Както повечето от вас, вече са забелязали Бионабола очевидно е спрян от производство.Това изважда на дневен ред много вапроси, защото все пак бионабола като Made in BG си бе много популярен.Та тук предлагам да се обменя информация за заместители на Бионабола, тяхното деиствие, начин на употреба,протектори и т.н.
Приятен ден.
Надявам се идеята ми да бъде оценена.

03.07.05
18:29

Ами сега? Какво ще правите?

03.07.05
18:34

[quote author=“kaloian.georgiev”]Ами сега? Какво ще правите?

секи ден е зобил са кат спадне и .... че умре на мъка.... :lol: а иначр си има толкова много други стероиди ....

PI

03.07.05
18:39

ми кво...лошо за тия на които им трябва и са му фенове :twisted:  :lol:  :lol:

блааа има и друго освен бионабола нали така :lol:

03.07.05
18:42

хахах
аз не си падам много по зобовете, просто си праих един цикъл, които ми се отрази добре.
Та ми стана интересно какво би заместило бионабола, днес прочетох една тема за метана.
А и ми е интересно наи вече от кам начин на употреба - пирамиди, протектори и т.н.

03.07.05
18:44

абе толкова много тапаци има дет си мислят че е бил по вреден от другите зобове че не е истина ... некви на брат ми от класа на по 14 пишлигари ... може ли да си представиш са го пили тва сметаи ко е станало ...щот си мислили че било по малко вредно от другите зобове.... е просто не е истина ! :lol:  :P аз някои ден ще ходя да ги жидя тея тапирчета де да им се посмея малко и да ги видя колко странични ефекта се отнесли

така са кат го спреха .... тея от по 5 мг нема да има толкова назобани идиоти ! :twisted:

пък и имаше някав пич тука във форума дет беше написал “тровете се тъкмо кат измрете сичките ще останата повече жени за мен” 8)  8)  8) и аз съм на тва мнение :P

03.07.05
18:50

hahah бионабола по малко вреден и въпроси от 14 годишни верно пишлемета.
Тва е малко оффтопик бтв от твоя страна.
Та според правилата на форума и поради още един милион години наи малко от здравословна гледна точка, употребата на стероиди от малолетни не се препорачва, мисля всички това добре го знаем.
Колкото до тези проблеми с Бионабола, просто мало и голямо се е юрнало да се зоба със по мое мнение наи - популарния стероид у нас, а предполагам някои от тях като ги питаш даже не знаят какво са купили, ама малко ли примери има такива земете цигарите например.
И все пак много се отклонихме от темата!

03.07.05
18:56

е то нем кво да се каже по темата май май ... така са кат го спреха от 5 мг се намаля шанса да има назобани деца на по 14-15 години .... то за да се зоби си требе адски много акъл и внимание :D така поне ще останат умните хора дет зобат с граница и както си требе 8) производителите ни направиха много добра ослуга просто казано :wink:

03.07.05
19:01

Работата със стероидите по мое мнение е малко по дълбока.
Значи първо се дава лош пример на децата.
От друга страна са вновни и курвите.
Защото вече са се навъдили такива дето гледат да се .... с възможно по яки.Повечето не гледат колко си умен, внимателен, какав човек си а колко си назобан.Как могат са .... с теб и после да се хвалят.И по лошото е, че това го казват и жени на по 20 и нагоре.
Естествено наи важно е да тренираш и да правиш нещтата заради себе си, но когато виждащ че момичето което харесваш трагва с някои назобан до козирката е малко гадно.
Това си е мое мнение, не карам никои да се съобразява с него.
Тук е мястото да се изкажат благодарности на хората които подаржат и работят по саита и форума , на мене лично са ми много полезни.
Благоря Ви!

БТВ
Извинявам се за прабописните грешки!Просто Българския език никога не ми е допадал!

03.07.05
19:15

Хайде сега к....те са виновни, виновни са тези дето си мислят че има безплатен обяд. Наивници много. Какъв е стимула да си с момиче което си пада само по назобани? Има и други начини да имаш хубаво тяло освен стероидите - ама се нарича постоянство и много труд. Неща които за много хора са само илюзия! Мога да напиша така още 2-3 страници, но надали ще има смисъл. Това е решение което всеки сам взема. Между другото “тровете се тъкмо кат измрете сичките ще останата повече жени за мен” ми хареса ;) интересно звучи :)

03.07.05
19:17

еее пич....до сега никое момиче не ми е правило така но съм сигорен че ако и направи ... ще ме запомни доживотно .... :twisted: ако не мога аз други хора ще скачат на главата на тва момче а да не говориме за момичето ... нема 6-5 бой на секи ден си го заслужава :twisted: за мен няма граници нема значение момиче момче ... щом му се полага бой ще яде :twisted:

03.07.05
19:19

интересни виждания за живота имаш, но както и да е - те са си твой ;)

03.07.05
19:24

[quote author=“kaloian.georgiev”]Това е решение което всеки сам взема. Между другото “тровете се тъкмо кат измрете сичките ще останата повече жени за мен” ми хареса ;) интересно звучи :)

абе секи сам си избира ... дали ще има черен дроб или няма да има :P

а относно курвите .... толкова са тупички че няма на каде повече ... то целия свят заминава вече към по зле и по зле ...докато на края не станеме кат американците ... тъпи та тъпи ... и на секи 100 човека има по 3-4 умни хора :evil: и сички останали работят по кафета и расторанти или мият прозорци ... се работи за които не се изисква мозак никав... :lol:

стероидите и другите подобни .. тва са за глупавите хора дет са комплексирани че са малки ... или за професионалистите дет с тва си вадят хлабя аз съм на тва мнение  :D

03.07.05
19:24

Е аз просто сам чувам подобни изказвания от представителки на женския пол и затова споделих...
А иначе си е въпрос на избор...
И все пак хаиде да спрем с ОффТопиците, че така може да е караме на сладки приказки до нова година :)
Просто ми видя начините на употреба на подобните и близки до бионабола стероиди,както вече писах, а може и да споделяте мнение за ефекта от тях.
Мисълта ми е да се пишат впечатленията си хора пробвали определен стероид и метода по които са по използвали, комбинации и т.н.

ST

03.07.05
20:47

мом4ета щом  ви е толкова мъ4но за бионабола нека ви светна нещо
балкан фарма го спира на всеки 5 години щот праи профилактик аили сменя машините си
споко ше го пуснат до месец-2
оспокоите се ве нема да умрете без зоб :twisted:

03.07.05
20:54

Ми сега като няма ще тръгнете като нас да взимате протеинчета мизерни само, че с тази разлика, че няма да ви действат ;)

[quote author=“Sido”]Ми сега като няма ще тръгнете като нас да взимате протеинчета мизерни само, че с тази разлика, че няма да ви действат ;)

Хахаха. Натуралния бодибилдинг се завръща  :twisted:

03.07.05
22:38

[quote author=“DarkWolf”]Здравеите.Както повечето от вас, вече са забелязали Бионабола очевидно е спрян от производство.Това изважда на дневен ред много вапроси, защото все пак бионабола като Made in BG си бе много популярен.Та тук предлагам да се обменя информация за заместители на Бионабола, тяхното деиствие, начин на употреба,протектори и т.н.
Приятен ден.
Надявам се идеята ми да бъде оценена.

:) Ами явно ще трябва да продължавам да си карам както досега, на пържоли :)
Да ви имам проблемите, честно ;)

04.07.05
00:25

[quote author=“hollowlife”]абе толкова много тапаци има дет си мислят че е бил по вреден от другите зобове че не е истина ... некви на брат ми от класа на по 14 пишлигари ... може ли да си представиш са го пили тва сметаи ко е станало ...щот си мислили че било по малко вредно от другите зобове.... е просто не е истина ! :lol:  :P аз някои ден ще ходя да ги жидя тея тапирчета де да им се посмея малко и да ги видя колко странични ефекта се отнесли

така са кат го спреха .... тея от по 5 мг нема да има толкова назобани идиоти ! :twisted:

пък и имаше някав пич тука във форума дет беше написал “тровете се тъкмо кат измрете сичките ще останата повече жени за мен” 8)  8)  8) и аз съм на тва мнение :P

не е истина и мен ми казаха същото..еди кой си земал бионабол ма той бил направо безвреден щото е наполовина стероид,даже и толкова няма :lol: и тва хора дет кат ги питам ми викат ако имам пари ще се назобя :roll:

04.07.05
01:03

има доста хора които мислят по следня начин “по-добре як и тъп от колкото само тъп ”

П>С изводите си ги вадете сами !

04.07.05
10:30

Хубо бе хора,обаче целта на темата бе НЕ “Как да оплиуем тез дет зимат Бионабол” или “Да се назобим по добре”
а за различни заместители на бионабол и тяхното приложение!
Така, че още един пат ви моля - без ОффТопик!

04.07.05
18:45

низнам амъ.... туй е малко тъпъ темъ .... има толкова много теми за сички видове други зобове че ..... не е истина как си решил да пуснеш такава тема :lol:

04.07.05
19:00

Амо може обаче така прецених, ако не ти харесва недеи пиши!

05.07.05
04:46

Вие направо се омазахте... много офтопик.. Оставете хората да ce тровят на спокойствие...

05.07.05
11:25

един чудесен заместител е deca durabolin с малко метанче

08.07.05
12:39

........

Предупреждавам те никакви опити за продажба или препоръки откъде да се купуват АС!!
К

SN

08.07.05
13:23

ми метан пийте то е същото поне така си мисля пък и ....то..туй стероидите лошо нещо по добре пийте по една биричка...

08.07.05
23:06

[quote author=“snEjk0”]ми метан пийте то е същото поне така си мисля пък и ....то..туй стероидите лошо нещо по добре пийте по една биричка...

ти с какво се занимаваш с ББ или с алкохолизъм, щото от биричка наи много да получиш бирено коремче  :oops:

12.07.05
01:51

спрели са само 5 мг това е хубаво !!! и за тези които зобят поради простата причина че 2 мг е по качествен от 5 мг в 5 мг има повече нишесте а като е по качествен по малко странични ефекти!!! Не трябва заместител а просто леко по скупата алтернатива защото 5мг беше 100х5 мг а 2мг е 100х2 мг едното е пет лева и некви стинки другото 3 лева !

KP

12.07.05
09:33

[quote author=“snEjk0”]ми метан пийте то е същото поне така си мисля пък и ....то..туй стероидите лошо нещо по добре пийте по една биричка...

В интерес на истината биричка винаги мога да пийна, а метанче само 3 пъти в годината и то за максимално 2 месеца!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1