Покачване на мускулна маса и релеф!

01.03.12
13:50

Здравейта, на 16 години съм, тежа 78,2 кг. висок съм 181 см. Имам една 1 месечна програма за преса (сам си я направих!), правя тези упражнения , правих ги на 17,20,22,24,27,29 февруари - остава да ги направя и на 2,5,7,9,12,13,15,16 март!Преди 2 години имах плочки, но се отпуснах и натрупа мазнини в областа на корема, дайте някакви съвети какво да правя, как да тренирам, какви други упражнения да правя и как да се храня! Искам да разградя мазнините и да направя релеф, но искам да кача и мускулна маса! Ще тренирам в домашни условия, разполагам с лост за набиране, 2 дъмбела - 1 от 12, 1 от 20 кг. щанга с 60 кг. тежести за нея! Мерси за помощта предварително!

За релефа - кардио и добра диета.
За маса - тежко, защото със собственото тегло няма да стане.

01.03.12
23:45

Предложете ми някоя добра диета!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1