02.03.12
12:38
Понеже валерианът успокоява нервната система, може ли да попречи на сутрешната тренировка, при която трябва да бъдем концентрирани?
02.03.12
13:09
Знаеш ли защо не може да се отговори ясно на този въпрос? :)
Не знам дали не може, но според мен валерианът пречи. Затова ще преместя сутрешната тренировка към следобед. :)
02.03.12
14:23
Каква е причината да пиеш валериан преди тренировка?
02.03.12
14:43
Аз от заглавието на темата разбирам, че потребителя иска да пие валериан преди сън(а не преди тренировка) и се чуди дали ще му попречи на сутрешната тренировка.
Ако сутринта си ‘‘sleeples’’ от валериана не го пий.
Аз преди лягане пия или валериан или мелатонин и не ми пречат на тренировките сутрин.
02.03.12
14:50
Мила, права си. Задавам тъпички въпроси, за да може Imam Ime да се усети, че въпросът е зададен малко неясно. Колко и какъв валериан, кога, колко часа сън, кога е събуждането, кога е тренировката - според мен всички тези детайли могат да имат значение. Пример - сутрешната тренировка при мен най-често започва в 7:00, за други това значи след 10:00, нали? В общия случай мисля, че приемането на валериан вечер няма да окаже влияние върху тренировката.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.03.12 14:51.
казано от Кольо Пияндето на 02.03.12, 14:50:
Мила, права си. Задавам тъпички въпроси, за да може Imam Ime да се усети, че въпросът е зададен малко неясно. Колко и какъв валериан, кога, колко часа сън, кога е събуждането, кога е тренировката - според мен всички тези детайли могат да имат значение. Пример - сутрешната тренировка при мен най-често започва в 7:00, за други това значи след 10:00, нали? В общия случай мисля, че приемането на валериан вечер няма да окаже влияние върху тренировката.
Имам 8 часа сън като се събуждам в 8:30 и тренирам в 11:00.
Всъщност става въпрос не само за валериан, но и за хмел, лавандула, жълт кантарион и блатен тъжник, които действат успокоително на нервната система, т.е. приемам комплекс от билки преди сън под формата на тинктура. :)
Мнението беше редактирано от Imam Ime на 02.03.12 19:12.