Състезания по вдигане от лег

Темата е заключена.
B

06.06.05
00:36

Тази година , като изключим републиканските, се проведе и състезание по трибой във Враца. Този месец на 26 ,ако не се лъжа, ще има състезание по вдигане от лег пак там. От някаде чух и за такова в Козлодуй. В Бяла Слатина имаше всяка година , но тази за първи път пропуснаха. Можеби във Варна също ще има. Миналата година имаше две такива състезания.
Та мисълта ми е , ако някой знае нещо за подобни състезания , да сподели тук. Благодаря предварително :D 8)
http://www.heavysports.com/emag/curtdennis/ryanbench.jpg

06.06.05
15:27

Ако разбереш нещо за враца,кажи.А за в Козлодуй трябваше да е на 18.07.05г ама маи ще му сменят датата,нищо не се знае,в тая централа е страшна организация.Ако се разбере нещо повече с удоволствие ще споделя с вас

DJ

17.06.05
00:52

Състезанието във Враца е на 3 юли .Молим!

RH

19.06.05
17:47

Абе днес в предаването на Крика стана въпрос за някакво състезание за вдигане от лега на 30 юли ама не разбрах къде, някой да знае подробности.

27.06.05
20:21

Съзтезанието във Враца е на 3-ти юли и ще има парична награда но не е обявена точно колко е! :D Също така се говори че ще идват Любо-лежанката ,Митъо крика и Кирил вълчев! 8)

04.07.05
13:10

И след като мина вече някой може ли да каже как протече състезанието????Категории..постижения..шампиони и др. такива работи! :D

04.07.05
13:35

Иво Христов вдигна 255клг. от лег само с накитници и трико. Без фанелка никва!
по-здрави

Кирил Михайлов - 235.

04.07.05
14:10

евала на момчетата...лишенията и тренировките правят шампионите!!!!според мен ако има повече пари в този спорт и е по-популярен много скоро светът ще се съобразява с нас!!!Поне на силовия трибой :lol:
България над всичко

04.07.05
20:14

Ето и малко снимки от съзтезанието
http://store3.data.bg/danchow/ 8)

ST

04.07.05
22:10

абе да бяхте снимали опитите на учасниците а не някакви позиори които се опитват да рекламират  измислените си продукти
сигурен сам че всеки посетител на форума би предпочел да види снимка на иваило христов как бута 250 кила а не някакви смешници като марио любо лежанката и така ма татък

05.07.05
00:49

[quote author=“stanko”]абе да бяхте снимали опитите на учасниците а не някакви позиори които се опитват да рекламират  измислените си продукти
сигурен сам че всеки посетител на форума би предпочел да види снимка на иваило христов как бута 250 кила а не някакви смешници като марио любо лежанката и така ма татък

Абе ние сме ги снимали, но нашите снимки ще се появат след няколко дни и ще можете да ги видите.
по-здрави

05.07.05
15:42

Не се сърдете на мене ,това са на Super Mario снимките :shock:

05.07.05
16:30

[quote author=“BaSh_MaIsToRa`”]Не се сърдете на мене ,това са на Super Mario снимките :shock:

:) :) :)

B

05.07.05
18:46

Toя супер Марио е най-големия ташак който познавам :lol:  :lol:  :lol:

Аз, аз съм най големия ташак :)
Сега съм целия подут и нямам пари да ида на зъболекар да ми направи операцията. Е тва е ташак.

05.07.05
21:29

[quote author=“D3BEP”]Аз, аз съм най големия ташак :)
Сега съм целия подут и нямам пари да ида на зъболекар да ми направи операцията. Е тва е ташак.

А можехме да вземем първо и второ място да си приберем 250 кинта. Еб*** майката тая Враца през г**а ни излезе
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1