Oxy + Whey + BCAA + НВД

02.03.12
12:04

Здравейте,

Днес почнах OxyELITE Pro както е описано по 1 капсула на гладно, 10-15 мин. преди закуска. След 4-тия ден ще добавя още една капсула 4-5 часа след първата. Идеята ми е да изчистя паласките и гърдите. В същото време би било добре да не губя мускулна маса (не че имам много такава, но все пак). Имам останал Whey Gold Standard (около 2,5 lb). Също така съм склонен да отделя още 15лв. за BCAA. В упътването на OxyELITE Pro пише, че може да се добави допълнителна капсула и сутрин (т.е капсулите стават по 3 на ден). Кога трябва да стане това, за да бъде оптимален ефекта? Също така, как трябва да разпределя приема на протеина и евентуално на BCAA. Направил съм си и една НВД, с един зареждащ ден (ОКБ 2618 cal). Едва ли ще се вманиачавам толкова в спазването и защото просто и начина ми на живот не го позволява, но се пак. За малко да забравя да кажа, на 22г съм, 195см, 108кг. Мисля да тренирам поне 3 пъти седмично с кардио около 30-45 мин.

Понеже съм си направил една табличка, ще я публикувам тук може да е полезна за някой. Не гарантирам за това, колко достоверна е. Направена е на базата на една тема от този форум.

Хубав и усмихнат ден ; ))

Темата беше редактирана от bpavloff на 02.03.12 17:44.

PH

02.03.12
16:59

И какво БЦАА за 15 лева ще намериш ?

02.03.12
17:35

Здравей,

благодаря за проявения интерес към темата. В един сайт намерих, BCAA mega-size 1000mg. / 60 caps. за 14 лв и 200 caps. съответно за 35 лв. Предполагам всички знаем какъв е сайта, но нарочно не давам линк, защото не съм запознат с условията за реклама във форума.

П.П. Приложил съм леки корекции към НВД и съм добавил Sheet с име Workout, където има примерна тренировка, взета също от сайта. Ето и линк за download

PH

02.03.12
17:48

Така си и мислех,знаеш ли че това бцаа стига за 3 дни ? Ако ти е орязан бюджета по-добре ходи гледай едно кино с тези 14 лева или събери още и си вземи поне едни неовкусени БЦАА на ПРАХ ... Адски скъпо излизат тези на капсулите,нищо че цената е примамлива :)

02.03.12
17:50

Ако ще пиеш разклонените аминки както трябва по-добре се откажи от тях! Кардио около 1 час също не ми се вижда добра идея.

02.03.12
20:38

само кардиотренировки ли правиш? ако е така, сложи още една ... поне ;)

02.03.12
23:38

Здравейте,

след консултация със ‘специалисти’ установих, че ми трябват минимум 6 хапчета на ден (като може да стигнат до 8-10). Aко вземам по  6-8 капсули на ден, една опаковка BCAA на OPTIMUM NUTRITION 200 caps (~30лв) ще ми стигне за 25 дни/1 месец. Кардиото се опитах да го променя на 30-40мин. в темата, но не знам защо не се получи. А тренировката ми изглежда така:

http://www.bb-team.org/workout/1286_sempal-trenirovachen-plan-za-izgaryane-na-maznini

Мнението беше редактирано от bpavloff на 06.03.12 16:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1