Problem s koremnite muskuli

Темата е заключена.
EM

03.06.04
17:35

Ae hora praq koremni ama ne stava ne sa poluchavat plochkite.Znam che za da imash dobra oformena presa trqbva da spazvash diaeta i t.n. NO se pak kajete vie kak praite koremnite kolko povtoreniq i kolko serii. Az praq 4 ili ponqkoga 5 serii po 25 ili ponqkoga po 30 povtoreniq, vie kak praite i ima li rezultati ??

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:47.

BA

03.06.04
20:05

Em1l колега за корема има доста изговорено ще ти го кажа пак...
“От коремни преси се правят плочки, а от БЯГАНЕ се показват на бял свят” просто спазвай тази максима и няма да сгрешиш. Ако искаш разгледай предишните теми за корема, които сме обсъждали, но това е НАЙ-ВАЖНОТО!!! Успех!!

03.06.04
20:45

Bad Boy mislia, 4e mi e vreme da po4vam da biagam i da 4istia. Samo s biagane 6te stane li? V smisul ne iskam da preminavam na nvd. Kolko da biagam i koga?

BA

03.06.04
21:00

Mr. Muskul, ами ще имаш ефект, но ще е по-добър ако спазваш и диета. Ами бягай сутрин. Аз бягам всяка сутрин. Даже и в дните, когато имам тренировка. Перфектно се чувствам. Първата седмица може да ти е кофти ама като свикнеш ще видиш Супер е. И в залата не съм отпаднал а си вдигам даже идеално.

Така Bad^Boy правилно ти каза, но да добавя че не е задължително кардиото да е точно бягане. Някои хора (обикновено по-тежките) като бягат и имат после проблеми със ставите - коленни и на стъпалата. Та, при бягането освен всичко друго се сваля и от мускула (това е субективно де и зависи и от диетата). От друга страна за мене бягането си остава най-добро за бързото сваляне на кг, не толкова за изчистване на мазнините.

Малко объркан стана поста, ама да кажа все пак главната идея - вместо бягане може да правите на велоаргометъра сутрин на гладно, след трнировка и/или вечер преди лягане. Друго упражнение, което съм го изпитал лично е изкачване на стълби - много е добро, но пак натоварва ставите, така че избирайте си и чистете мазнините :wink:

EM

03.06.04
21:37

Mersi mnogo no az pitah sashto po kolko serii i kolko povtorenie e hubavo da se praqt a nikoi ne mi e otgovoril na tova. A stava li da karam kolelo ?

03.06.04
21:46

Az niamam o6te dostatu4no masa. Vse pak iskam malko da poorelefia. Stupala niama da ka4vam, za6toto 6te me pomisliat za nenormalen. :wink: Pone taka si mislia de.  :)  Veloergometur moga da vurtia samo sled trenirovka. Togava kolko da vurtia 40 min? Da ne se stopia. Az sum 80 kila na 185 sm i imam malko maznini. Muskulite hi4 ne sa mi mnogo i iskam maximalno da gi gubia. Sega se hrania za masa…

03.06.04
22:39

Ами батка за да направиш маса на коремчето по 3 серии вдигане на краката от вис и на римско столче или на земата може на лежанката където ти е удобно, по 15-25 повторения мисля, че са достатъчни.
За орелефяването диетка и кардио. Аз лично върта велото сутрин на гладно. За мр. мускул след тренинг 20-30 мин ти стигат на теб в умерено темпо :)

03.06.04
23:32

Az muskuli imam. Prosto naposleduk se obrazuva tunuk sloi mazninka, koiato poskri plo4kite. To4no dietkata iskam da propusna i se 4udeh dali 6te stane samo s kardio. Sega iam za masa. Imam da ka4a 10 kila o6te. Ta… samo se 4udeh dali s kardio ne se svaliat mnogo muskuli?

Mr. Muskul, според мене няма смисъл да правиш маса през лятото - първо, че по-трудно се качва и по-трудно се издържа на диетата за маса, и второ, че лятото е по-добре да покажеш релеф с малко мускули, отколкото маса с мазнини, просто се губи ефекта. Ти си прецени де...а и още нещо релеф без диета няма, просто “забрави таз песен любовна”. А за кардиото, не - не се свалят много мускули ако приемаш достатъчни белтъчини и/или аминокиселини :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1