05.07.05
22:30
uскам да попитам някои които разбuра дали е полезно или по точно колко е вредно да почвам да зимам бuaнабол до някаква степен сам запознат с тоя медикамент но да попитамсе пак някои които разбира дали да ползвам това нещо и с какво да го комбинирам искам да ми препорчате най качественото и най доброто попринцип няма значение колко струва но искам да постигна добър ефект но не за години а за 3-4 месеца страсно го желая но незнам какво да ползвам стра мее да не зема некав боклк и да стане несвхто ако може някой да ми напиши какво да използвам и през колко време да използвам това нещо какв период каква почивка аба обшо зето сичко иначе тренирам от половин година и пя ацетил Л-царнетин.Много съм ви благодарен ако ме насочит в тоя тмен унел за мен :)
за три 4 месеца можеш да се научиш да играеш сантасе
за три 4 месеца неможеш да станеш арни.
и що пиеш л карнитин а питаш за биоанабол
на 16 г само хр. добавки за да си здрав
иначе ще се преебеш имам приятели които като тебе точно на 16 зимаха анаболче и сега не се гордеят с това даже ако ги питаш няма да ти кажат че са зимали.
Ами май ти е малко рано още за “бянабол” : :mrgreen: Ама параметрите ти са наистина внушителни.Имаше ли някакъв ефект от Карнитина ? Защо не пробваш с някои инжекционен препарат за релеф като Примоболан,защото смятам че искаш да се поизчистиш щом си взимал карнитин.Все пак кажи какво точно искаш да постигнеш :P
05.07.05
22:53
искам да постигна само релеф и сила смисъл райно и бързо пя само най добрия и най скъпия Л-карнеин актил но само 5 кила за 1 месец не става искам нещо по бързо
еми като си толкава настоятелен
ефедрин л карнитин и нвд
но 5 кила е мн добре за 1 месец така се сваля
бързата работа срам за майстора
05.07.05
23:10
Пише се БИОНАБОЛ бе мамка му! Не. Той е за 18+ поради хормоналния баланс в тялото.
За втори или трети път пускаш такава тема! За втори или трети път ти отговарям, че няма да стане, трябва диета (без нея нищо не става), трябва и все пак малко стаж, и още нещо което отново за втори или трети път го пиша, дано да са достатъчно големи буквите да го виждаш:
ББ-ТИЙМ НЕ ТОЛЕРИРА УПОТРЕБАТА НА АНАБОЛНИ СТЕРОИДИ ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ!!!!!!!!
БТВ: личния ми съвет, е че не си заслужава да се тровиш на тази възраст! Малък си още, пък и стаж ти е един...